صبورسابق مدیر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1173 عنوان میشخ بگبد حق با شوهرمه یا من | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست من دو قلم از وسایل سیسمونی بچمو فروختم چون دیگه نیاز نداریم بهش و جا الکی گرفته(دلیل اصلیش این بود خیلی به پول نیاز داشتم)شوهرم باهام قهر کرد چرا بهش نگفتم بی اجازه اینکار کردمبعد ۸ سال زندگیسیسمونی رو بابام خریده بود دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6550 کجاش گفتم درستهشما دلیل میخای منم دایلش گفتم چرا مشورت نکردم نه عزیز من متوجه نشدی میگم شما میگی من کارم درسته اینجا هم میگی میگفتی پول نمیداد یعنی راه همه چی بستی به نظرت نباید ریشه یابی کنی و به جای اینکه زندگی به زمین جنگ تبدیل کنیم
ایلافم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1201 چند روزه دستش خالی بود تا یک ماهه دیگه شرایط خوب میشهمادرمم خیلی زنه بدیه که بهم مبگه و خجالتم میده وقتی جدا شدی میخوای بری خونه مامانت ؟ اگ بری اونجا بیشتر بهت سرکوفت میزنع این مشخصه
صبورسابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1173 وقتی جدا شدی میخوای بری خونه مامانت ؟ اگ بری اونجا بیشتر بهت سرکوفت میزنع این مشخصه نه بابا جدا شم تنها با بچه هام تو خونه شوهرم زندگی مبکنبمجدایی دوستانه فقط شوهرم از خونه میره و من ازاد میشم منتظرم خونم ساخته بشه