2777
2789
عنوان

کاربری ها یادم نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه اصلا نگاه نمیکنم که یادم بمونه.

یکی هست هر چند وقت یه بار برام تاپبک توهین اختصاصی میزنه یکی از نظراتمو که چیز خاصیم نداره برمیداره تحلیل میکنه. حتی اسم اونم یادم نیست😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
البته اخلاق تو خوبه چون خودت اذیت نمیشیولی متاسفانه من جز اونایی هستم که کوچیکترین حرف ها تا همیشه ی ...

منم تو زندگی واقعیم‌ اینجوریم ولی چون نی نی سایت رو زیاد جدی نگرفته بودم اصلا توجه نمیکردم. همینطوری تاپیکا شرکت میکردم یا یجایی ریپلای میکردم جواب میدادم بی منظور. ولی الان متوجه شدم خیلیا مریضن باید بیشتر حواسم باشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

من اصلا اسم کاربری کسی رو نگاه نمیکنم چون نمیخوام یادم بمونه کی چی گفته

دقیقا منم نگاه نمیکردم فقط یهو یکی دو تا رو دیدم برام آشنان متوجه شدم همونان

منم یادم نمیمونه در کل خیلیم اهل کامنت گذاشتن نیستم تو تاپیکای ک بازدید زیاد میخوره ....ببخشید رها ...

بله عزیزم.  پیازارو خلالی بگیر. پیاز باید زیاد باشه باز‌ بستگی به حجم گوشتت داره. یه مقدار تفت بده روغن زیاد نریز یه مقدار روغن یا با آب که سبک بشه فقط. گوشت گوسفندی رو به پیازا اضافه کن یه مقدار تفت بده که رنگش عوض بشه. بعد زردچوبه و‌ فلفل اضافه کن. نمک الان نزن آخر غذا نمک اضافه کن. آب بریز که بپزه. کلا غذا سلیقه ایه میتونی بهش جوب دارچین و سیر هم اضافه کنی. زغفرون دم کن بریز. اگه دوست داری یه مقدار ربی باشه نیم ساعت آخر یخورده رب رو یجای دیگه تفت بده عطرش که در اومد به چلوگوشتت اضافه کن. 

با گوشت گوساله هم میشه ولی گوشت گوسفند لذیذ تر میشه

منم متاسفانه اصلا نگاه نمیکنم که یادم بمونه.یکی هست هر چند وقت یه بار برام تاپبک توهین اختصاصی میزنه ...

چه بیکاریه اون😂 کار خوبی میکنی توجه نمیکنی اصلا

اره زیاد 🤣🤣🤣انقدر اینجوری شده بود تو امضام نوشته بودم به اسم کاربری دقت نمیکنم 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰