بله عزیزم. پیازارو خلالی بگیر. پیاز باید زیاد باشه باز بستگی به حجم گوشتت داره. یه مقدار تفت بده روغن زیاد نریز یه مقدار روغن یا با آب که سبک بشه فقط. گوشت گوسفندی رو به پیازا اضافه کن یه مقدار تفت بده که رنگش عوض بشه. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کن. نمک الان نزن آخر غذا نمک اضافه کن. آب بریز که بپزه. کلا غذا سلیقه ایه میتونی بهش جوب دارچین و سیر هم اضافه کنی. زغفرون دم کن بریز. اگه دوست داری یه مقدار ربی باشه نیم ساعت آخر یخورده رب رو یجای دیگه تفت بده عطرش که در اومد به چلوگوشتت اضافه کن.
با گوشت گوساله هم میشه ولی گوشت گوسفند لذیذ تر میشه