2777
2789

واقعا ی جاهایی  حرفهای نی نی سایتی اا رو قبول ندارم 

مثلا همین تشویق کردن ب قطع ارتباط کامل با خانواده شوهر واقعا خیلی ناجوره اینکار من خودم نمیگم خانواده شوهرم عالیه نه اتفاقا فوق العدده بین من و جاریام فرق میذارن و حرفها و رفتارهایی ک من دوست ندارم ولی من قطع ارتباط کامل بشدت مخالفم  شاید گاهی خودم باید درونم قوی تر از اسن حرفا باشه ک انقد روس حرفها و رفتار مادرشوهر حساس نشم 

مثلا برام خنده داره بعضیا مسگن مادشوهر ب شوهرم مسگه عزیزم نفسم من حسودیم میشه هر چند سال هم ک بگذره همسر شما پسر اون خانوادس 

ارتباط رو کمتر و رسمی تر کنید ولی کامل قطع نکنید 

یا مثلا خانومی ک سوپ درست کرده برای برادرش میگن چرا خودشیرینی کردی واقعا ب کجا داریم میریم قبلا ادم ی کاس آش درست مسکرد بدون همسایه نمیخورد چ عیب داره ادم یرای برادر خودش چیزی درست کنه چیش خود شیرسنیه

اینکه برادرش خانواده جدید خودش رو داره دلیل نمیشه تعلقی ب خانواده اولش نداشته باشه 

یا همسن ک مسگن حونه مادرشوهر اصلا کار نکنید 

واقعا یدم میاد بشینم یکی جلوم سفره بندازه ظرف بیاره و ببره من کارس نکتم

کلا ی خودخواهی تو نظرات هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا. منم اصلا حرفاشونو قبول ندارم. خیلیا میرن دقیقا همینکارارو میکنن و‌ زندگیشون خراب میشه. یا باعث میشه به شوهر و مادرشوهر خودشون بدبین میشن. 

همین حرفاشون باعث شده خیلیا دیگه میترسن ازدواج کنن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

ارتباط با احترام باید پیش بره از نظر من 

اگه کسی با احترام با بقیه برخورد کنه بقیه هم حد خودشونو میدونن و باهاش به همون شکل برخورد میکنن 

بنظر من اگه جایی بی احترامی زیاد شد نباید ادم خودشو کوچیک کنه و بره

اینجا مجازیه و شما نمیدمنی طرفی ک داره پیام‌میزاره برا شما واقعا زنه یا مرد؟ و اینکه مجازی اصلا قابل ...

ولی خیلیا این‌ درک رو ندارن و تو زندگیشون تاثیر بدی میذاره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

ببین عزیزم گاهی وقتا خونواده شوهر دخترمردم روب جنون میرسون مشکلات خودتوخونواده شوهرتو قرارنیس بابقیه مقایسه کنی 

گاهی وقتا بی پناهی ی دختر اینکه خونوادش پشتش نیستن باعث بشه ی دختر کارش بجای باریک بکشه نسخ نپیچ براهمه

ببین عزیزم گاهی وقتا خونواده شوهر دخترمردم روب جنون میرسون مشکلات خودتوخونواده شوهرتو قرارنیس بابقیه ...

اوکی این درست ولی چرا به اون خواهرشوهره گفتن خودشرین مگه طرف و میشناسن؟

حالا اگه سوپم نمیپخت یه جور دیگه خرف در میاوردن ملت خاله زنک

ببین عزیزم گاهی وقتا خونواده شوهر دخترمردم روب جنون میرسون مشکلات خودتوخونواده شوهرتو قرارنیس بابقیه ...

ابن موارد اره قبول دارم ولی بعضیا دیگه مادرشوهر بگه بالا چشمت ابر  مسگن تمام 

من قبل اینکه کامنت بزارم سه بار ازروش میخونم ک غلط املای نداشت باشم

چقدر مثل من نیستید 

من مفهوم برسونم برام کفایت میکنه و اینکه لمس گوشیم مشکل داره ب هر حال موفق باشید