2777
2789
عنوان

چیزای بدی ک تو نی نی سایت ررواج میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 17 پست

اکثریت عروس های نی نی سایت هااااپارن برای اینکه یکبار نوشته بودم که عروس بیشعور ما تو ختم خاله م که در میانسالی فوت کردن بیست سال پیش سفید پوشید اومد یک سلیطه درب داغون نوشت چه اشکالی داره مگه خاله شوهر خیلی هم فامیل نزدیک حساب نمیشه 

اینقدر پست و بی شرف توشون هست که امثال شما نمیتونید اینا رو ادم کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب طبیعیه، اینجا یه طیف یا رنج یا جنس خاصی دستچین نشده و مشاور هم که نیستن افراد نظرات خودشون و تجربیاتشون رو میگن مثلا طرف نظر بده برای استارتر، اومده هر چی دلش میخواد به پدر و مادرا بد و بیراه میگه بعد میری تاپیکای قبلیش رو می بینی تماما بخاطر جو بد خانوادگی که داشته اونجا هم‌به مدر و مادر خودش بد گفته چیزایی که اصن شاخ سبز میشه رو سر ادم. به هر حال کقتی توی جای عمومی با همه جور مدل آدم سوالت رو میپرسی و نظر میخوای همه مدل هم جواب و نظر میشنوی. اگه قدرت تشخیص درست از بین نظراتو نداشته باسه واقعا دچار خطا میشه ادم.

ولی به هر حال میگم که طبیعیه