2777
2789
عنوان

با بچم و معلم و مامانا چیکار کنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست

همیییییشه یه مامان جاسوس هست ک بره خبر بده 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

به نظرم برو اعتراض کن ايشالله اتفاقي نیوفته...از اخلاقشان خبر داری؟؟؟ قرار نیست مدرسه به معلم بگه که ...

قطعا میگن ما توغیرانتفاعی اعتراض کردیم به مدیرگفتیم اسمی ازما نیاره آخرش یکی ازمعلما که به گوشش رسیده به به معلم گفت معلمم هممون شست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه یه کار ملایم تر داشتم. اگر بدونی چقدر این مادرها بد رفتار کردن

یه عده زیادی که سیب زمینی بودن و فرقی براشون نداشت.

یکی بود خیلی هم آتیشش تند بود، الان خودش جزو کادر اون مدرسه شده!!!!!

دو سه نفر مثل خودم اعتراض داشتن که پشتمو خالی کردن

بعیده مادرهای دیگه خوب هماهنگ بشن.

شما پشتیبان باش ولی مسئول اعتراض نه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

وا پیرو بازنشسته رو باید گذاشت رو سر که پس من چی بگم دانشجو معلم که هیچ تجربه ایی نداره گذاشتن واسه سال سوم دخترم که مهمترین پایه هست واسه ضرب و تقسیم به بدترین و ضعیف ترین شکل ممکن به بچه ها یاد داد فکر کن دختر من تو کلاس نفر اوله از زرنگی مثلا این وضعشه از ضربو تقسیم حالا وای به حال بقیه کاش واسه دختر منم بازنشسته میذاشتن بهتر از دانشجو بود

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
نمیگن دیوونه هست یک روز گروه میزنه یک روز پاک میکنه؟؟

نه نمیگن

اگر اونها معترض باشن خودشون گروه تشکیل میدن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه نمیگناگر اونها معترض باشن خودشون گروه تشکیل میدن.

خیلی استرس دارم از یک طرف میترسم با اعتراض شرایط دخترم تو کلاس بدتر بشه از یک طرف هم وضع معلماشون خیلی خرابه...امسال هم نهایی دارن

خودت انرژی بذار با دخترت درسهاشو کار کن.

کتاب کمک آموزشی بگیر

دختر منم ششمه.

اینجور فعالیتها، به بچه های این سن استرس میده

خیلی هم از معلمش تعریف کن. هربار میاد اعتراض میکنه، جدی نگیر

خیلی استرس دارم از یک طرف میترسم با اعتراض شرایط دخترم تو کلاس بدتر بشه از یک طرف هم وضع معلماشون خی ...

شما کمک آموزشی بگیر، آهسته پیوسته باهاش تمرین کن

نگران نهایی نباش

همیشه سطح سوالات نهایی متوسط رو به پایینه.

خودت انرژی بذار با دخترت درسهاشو کار کن.کتاب کمک آموزشی بگیردختر منم ششمه.اینجور فعالیتها، به بچه ها ...

یک معلم نیست که ....هر درسی یکی...اصلا نمی‌دونم برای فارسی ششم نهایی چجوری باید بخونه‌....معلم فارسی و نگارش شون جدا هست و کلا چندساله درس ندادن

یک معلم نیست که ....هر درسی یکی...اصلا نمی‌دونم برای فارسی ششم نهایی چجوری باید بخونه‌....معلم فارسی ...

وا

چرا همچین سیستمی رو پیاده کردن؟

برای شما فرقی نداره

برای پیشرفت دخترت وانمود کن معلمهاش خیلی خوبن.

ببین اگر بر فرض وسط سال بخوان معلم رو عوض کنن، که واقعا خیلی بعیده، یکی میارن جاش که به درد نخوره

به در بخورها بیکار نخواهند ماند