2777
2789
عنوان

لیموعمانی داخل قرمه سبزی 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 30 پست
من فقط یک سوراخ کوچولو میکنم و داخل آب جوش می‌ندازم ک تلخیش بره

تخلیش اینجوری میره

بخدا ده ساله دارم میپزم هنوز بلد نیستم

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخلیش اینجوری میرهبخدا ده ساله دارم میپزم هنوز بلد نیستم

من این طوری میکنم خوب میشه...پودر لیمو هم خوبه امتحان کن 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

شام قرمه سبزی دارم این دوتا هم توش دارن شنا میکنن😄😄🤭🤭

نوش جونت 🌹

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

من این طوری میکنم خوب میشه...پودر لیمو هم خوبه امتحان کن

بعد که پخته شد توی ظرف خورشت بخوام له کنم تلخ نمیشه؟ 

میگن دونه های داخلش تلخ میکنه

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

بعد که پخته شد توی ظرف خورشت بخوام له کنم تلخ نمیشه؟ میگن دونه های داخلش تلخ میکنه

من ک تا حالا جدا نکردم دونه هاشو...فقط چند تا سوراخ کوچیک میکنم بعد تو آب جوش میزارم نیم ساعت تلخیش بره 

این چی بود دیگه 😂😂😂👌

ینی قرمه سبزیم از چشمون انداختی اه..اه.

کله قعطی بود اخه 😂😂😂👌چهار تا خوش قیافه میزاشتی حداقل 😂😂😂💔💔. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

تخلیش اینجوری میرهبخدا ده ساله دارم میپزم هنوز بلد نیستم

تو اب جوشت یکم سرکه بریز تلخی لیمو روعجیب میکشه.. 

👌یا به روش زیر تلخی لیمو رو بگیر. حتما قبلش لیمو ها رو با سوزن تمیز یا خلال دندون چند تا سورآخ بزن حتما. ✨✨✨✨

لیمو رو بزار تو شیشه مربا. روش  آبجوش.سرکه و کمی نمک بهش بزنی.درشو بزار یه ده دیقه بمونه..بعد ابشو بگیر..رو به خورشتت اضافه کن..خیلی عالی میشه.👌. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂