2777
2789

بچه ها یکی از دوستام با یه پسر ۳۷ سالشه داره به قصد ازدواج صحبت میکنن بعد از پسره پرسیده و پسره گفنه من صادقانه واقعا تا حالا با کسی نبودم هیچ کقت چون خجالت میکشیدم و همم نمیتونسم ارتباط برقرار بکنیم رابطه جنسی ک گفته اصلا نداشته اونطوری هم ک دوست دختر معمولی مبگه نداشته ولی الات میگه عادی هست صحبت هاش خجالت یا چیزی نمیشه دید ت صحبت هاش به نظرتون پسره دروغ میگه یا حقیقت گفنه 

اصلا تا ۳۷ سالگی رابطه با هیچکس نداشتن طبیعی هست؟

آره هستن پسرایی ک رابطه نداشتن با کسی ولی ۳۷ واقعا خیلیه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه زن گرفتنش چیه ایگه یه ده سال دیگه م صبر کنه میره اون دنیا ، صد درصد مشکل داره ، صد در صد ، اینکه انقد خجالتیه و اینا مشکله 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند