2777
2789
عنوان

چرا آموزش و پرورش اینجوری میکنه

198 بازدید | 28 پست

این همه جوون بیکار که در به در دنبال کار و شغل دولتی میگردن بعد برداشته همه بازنشسته هارو آورده دوباره کرده معلم ،توهین نباشه به بازنشستگان عزیز ولی دیگه نه حوصله بچه دارن ،نه حوصله درس دادن و سر و کله زدن با بچه های جدید ،مادر هاهم همه ناراضی هستن اصل درس دادن و کتاب هاهم تغییر کرده نیاز به یه فرد جوون و با انگیزه و با اراده دارن بعد برداشتن دفترچه آزمون استخدامی دادن ۱نفر ظرفیت اموزگاری یا ۲نفر تو کل شهر شاید ۱۲ نفر رو بخوان واقعا اینا مخشون کار میکنه ؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
دیدی واسه اینکه یه بدبخت مث من تا ابد بیکار بمونه

منم مثل خودت ،منطقه ای که زندگی میکنم ۱ نفر رو کلا میخواست ولی با این حال بازم شرکت کردم و قبول نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مدرسه بچه منم همینه.معلمهاهمه سن بالا‍🤷

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دقیقا مدرسه بچه منم همینه.معلمهاهمه سن بالا‍🤷

میبینی ،من با معلم های بازنشسته صحبت کردم اصلا راضی نیستن با مامانا صحبت کردم اصلا راضی نیستن تنها کسی که این وسط راضیه اموزش و پرورشه

منم مثل خودت ،منطقه ای که زندگی میکنم ۱ نفر رو کلا میخواست ولی با این حال بازم شرکت کردم و قبول نشدم

منم دقیقا 

فرهنگیان با تراز بالا بخاطر اینکه معلم نمیخاستن قبول نشدم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

به خاطر اینکه حقوق اضافی نده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اتفاقا منم گفتم چقدر امسال معلما سن بالان،خب نحوه درس دادن جدید شده

الان یک ماهه می رن فقط و فقط داره یا امتحان میگیره یا درس میپرسه،همینطور تو درس دو فارسی موندن،خب عقب نمیفتن؟