2777
2789
عنوان

عاشق لر ها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 287 پست
اینجوری دیگه نگو آبجی😅😅اگه نقشه ایران مثل ی گربه باشه شما ترک ها تاج سر اون گربه هستیم لرا قلبش کو ...

چ لاوی ترکیده شد 😅😅😅 اینستا بعد همش دعواس 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق منی یاشاسین لرستان زنده باد هرچی لره

حس میکنم جدیدا کراش لر پیدا کردی😅😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

واقعا تسلیت میگم بهت لرا فقط برای هم زبونشون خوبن و بیشتر وصلت هاشونم بخاطر همین موضوع فامیلی و از خ ...

همسر منم اصالتش لر ومنم اصالتم آذری.البته هردومون متولد تهرانیم.بنظرم اخلاق بد لرها اینکه خودشون برتر می دونن وخیلی از خودشون تعریف می کنن

مگه اونجا لرن؟ چرا مشکلت چیه .تا حالا با هیچ کهکیولیه ایا برخورد نداشتم

اره دیگ لر کهگیلویه لباساشون عین لباس ترک های قشقایی... دعا جادو جنبل میکنن زناشون غیر لر قبول ندارن بد رفتار میکنن

گوه میخوزه هرکی تفرقه میندازه لرا قلب ما هستند اگه نباشن ما می‌میریم

ملاقه ملاقه 😆😆😆 حالا شما نمیر خدا نکنه😅 .لرا خودشون مث کوردا از پس خودشون خوب بر میان جوابشونو میدن