2777
2789

من بنظرم یه چیز اضافیه نامزدم میگه تو خونه میگیرم ولی تو خونه هم باشه ی 80تومن میشه خرجش یا بیشتر حتی (پول ارایشگاه و لباس و ساعت و انگشتر و شام و کیک و پذیرایی و فیلمبردار) 

بنظرم همون یه محضر شیک بریم و اتیلیه کافیه 

شما چطور؟ جشن گرفتین؟

نظرت کاملا درسته مخصوصا اینکه بخوای عروسی هم بگیری جشن عقد دیگه خیلی واجب نیست 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن عقد اضافه نیست اتفاقا به نظر من مهمه جشن حنا و جهاز دیدن و پاتختی این چیزا  اضافه است 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ما ایرانیا از اینجور مراسمات داریم وگرنه ضروری نیست

همه جای دنیا یک عروسی و تمام یا نهایتش یه نامزدی هم بگیرن اونم خیلی ساده …

من عقدم محضری بود ولی دعوتی داشتیم تو همون محضر خیلی شیک و پیک بود خیلی دوسش داشتم ، بعد همونا که محضر بودن اومدن خونه پدر و مادر من و شربت و شیرینی و میوه خوردن ، ناهار یا شام ندادیم

یه بله برونم داشتم قبل از عقد محضری که اونم ساده بود …

یه جشنم قبل از شب عروسی گرفتیم که شام دادیم و شلوغ بود …

و یه عروسی که اصلاً دوسش نداشتم .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

یک بار خاطره کافیه از دیدگاه من محضرعکس سفر:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ما جشن عقد گرفتیم چون نمی‌خواستم عروسی بگیریم . 

سفره عقد از مزون اجاره کردیم آوردیم چیدیم تو خونه لباس عروس پوشیدم آتلیه رفتیم آرایش عروس رفتم عاقد هم اومد تو جشن خطبه رو خوند، خرید عقد هم نکردیم فقط دسته گل و حلقه و کفش خریدم . 

کلا ۱۰۰ تا هم مهمون داشتیم .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵