2777
2789

شما با قاضی هولی که چشم داشته باشه بهتون مواجه شدین؟

اگه شدین میشه تجربه تونو بگید؟

میخوام به یه نتیجه و دریافت کلی از این چیزایی که از دادگاها و رفتار کارکنانش میگن برسم ، مهمه برام.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

مگه هست اصن

به من خییییلی میگن

تو همین سایتم گفتن

از مامانم یه چیزایی شنیدم ولی نه در حدی که بقیه میگن، تازه برخورد شده باهاشون.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاضی که هول بازی در نمیاره به خاطر موقعیتش بیشتر کارمندان و عریضه نویسا و وکیلای درجه دو و سه از این ...

وای منم دقیییقا نظرم همینه

اما این مسئله که قاضی نگاه بدی داشته رو خیلی میشنوم، اصلا نمیتونن همچین رفتاری نشون بدن.

وای منم دقیییقا نظرم همینهاما این مسئله که قاضی نگاه بدی داشته رو خیلی میشنوم، اصلا نمیتونن همچین رف ...

غلط کرده هرکه گفته 

اینا زیر ذره بینن  خودشونو خراب نمیکنن به خاطر یه زن مطلقه

غلط کرده هرکه گفته اینا زیر ذره بینن خودشونو خراب نمیکنن به خاطر یه زن مطلقه

دقیقا

همه چیز کنترل شده‌ست

مغزم سوراخ شده اخیرا

گفتم اینجا مطرح کنم ببینم اصن کسی هست اینو تجربه کرده باشه؟

دقیقاهمه چیز کنترل شده‌ستمغزم سوراخ شده اخیراگفتم اینجا مطرح کنم ببینم اصن کسی هست اینو تجربه کرده ب ...

دادگاه زیاد رفتم و اطرافم قاضی پره هیچکدوم از این خز بازیا نمیکنن 

دادگاه زیاد رفتم و اطرافم قاضی پره هیچکدوم از این خز بازیا نمیکنن

آره نزدیکای منم همینن

ولی ذهنمو درگیر کردن دوستان.

من تا حالا دادگاه نرفتم ولی معتقدم مردی که ذاتش خوب باشه،با ایمان و باخداباشه،،، هیچ وقت هول بازی درنمیاره و همیشه به همسرش وفاداره 

قبلا شاید خودمم باور داشتم که یسری قشرها مثلا مردایی ک متخصص زیبایی و پوستن هول و خیانت کار میشن 

اما الان واقعا به این نتیجه رسیدم کسی که ایمان و وجدان داشته باشه ، مطیع هوای نفس و شیطان نباشه ،هیچ وقت خیانت  نمیکنه