2777
2789
عنوان

خرابی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 26 پست
من دو ماهه عمل کردم...همه میگن چقدر کوچیک شده...دیشب مهمون اومده بود خونمون همشون مسخره کردن گفتن ای ...

عزیزم خیلی سخته میدونم یکم تحمل کن انشالله این دکتره درستش میکنه و اون جوری که میخوای بشه 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور مال منم کوچیک کرده عادت کردم دیگ ممکنه عکستو ببینم ؟

به خدا از خودم عکس نمی‌گیرم حالم بد میشه...آیینه دستشویی و کمدها هم هم رو بابام روزنامه زده فقط یک آیینه یک تو جیبی خودم دارم که وقتی می‌خوام برم دانشگاه یک ضدآفتاب بزنم از مامانم میگیرمش

من عین خیالم نیس بعدا بگذره عادی میشه واست برات مهم نباشه

خدا کنه منم عین تو بشم...به خدا تو این سن این حجم قرص اعصاب میخورم همش خوابم...مامانم همش برام گریه میکنم...ماه دیگه میرم پیش دکتر تقوی

از نظر تنفس و این چیزا مشکلی نداری؟حالا من برعکس تو حس میکنم بینیم همچنان بزرگه مخصوصا از روبرو، دلم ...

نه فقط یک کم صدا میده تنفسم که از اولش صداها خیلی کمتر شده...اولش خیلی صدا میداد...ولی بهتر شده....به خدا آرزومه بینی تو رو داشته باشم تا این بینی فندقی رو...بسکه همه گفتن این چه بینیه چرا اندازه ی نخوده...میترسم ترمیم هم نشده...مجازی با دکتر تقوی حرف زدم چون خودم مشهدم گفتش بعد سه ماه بیا ...خدا دکترمو لعنت کنه