خدای من با غم بینی خراب شده چیکار کنم؟روزی هست تا قرص آرامبخش تو این سن میخورم از بیست و چهار ساعت بیست ساعتشو خوابم...حملات پنیک کردم...خانواده ام از دستم خسته شدن...چیکار کنم؟تا سر سال که برم تهران ترمیم، جونم درمیاد میخوام پیش بهترین دکتر برم ترمیم ولی نمیدونم بینیم درست میشه یا نه با این حجم از تخریب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا از خودم عکس نمیگیرم حالم بد میشه...آیینه دستشویی و کمدها هم هم رو بابام روزنامه زده فقط یک آیینه یک تو جیبی خودم دارم که وقتی میخوام برم دانشگاه یک ضدآفتاب بزنم از مامانم میگیرمش
از نظر تنفس و این چیزا مشکلی نداری؟حالا من برعکس تو حس میکنم بینیم همچنان بزرگه مخصوصا از روبرو، دلم ...
نه فقط یک کم صدا میده تنفسم که از اولش صداها خیلی کمتر شده...اولش خیلی صدا میداد...ولی بهتر شده....به خدا آرزومه بینی تو رو داشته باشم تا این بینی فندقی رو...بسکه همه گفتن این چه بینیه چرا اندازه ی نخوده...میترسم ترمیم هم نشده...مجازی با دکتر تقوی حرف زدم چون خودم مشهدم گفتش بعد سه ماه بیا ...خدا دکترمو لعنت کنه