2777
2789
عنوان

کاش بارداری دکمه‌ی غلط کردم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 20 پست
ویار شدید دارم به جز دو سه مورد خوراکی هر چی میخورم معده‌ام داغون میشه تا بیارمش بالا همش حالت تهوع ...

حتما یه راهی داره دکتر رفتین چی گفت ؟ دارویی شربتی چیزی … میدونم سخته اما حتماً میشه بهترش کرد

به هر حال همسرتم باید غذا بخوره دیگه چیکار بکنه ولی باید حواسش بهت باشه و ببرت دکتر …

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

حتما یه راهی داره دکتر رفتین چی گفت ؟ دارویی شربتی چیزی … میدونم سخته اما حتماً میشه بهترش کردبه هر ...

تازه با دارو اوضاعم اینه کلی عذاب وجدان دارم که دمیترون میخورم ولی اگه نخورم حتی آب دهنمم که قورت میدم را میارم بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسس عمم خیلی وحشتناک حالش بد بود چند روز بیمارستان خصوصی بستری شد دیگه انقد حالش خوب شد داشت چاق م ...

من یه بچه دیگه‌ام دارم نمیتونم بستری شم فقط حرصم از شوهرم میگیره که شبیه اینا که حسرت بچه دارن مجبورم کرد بچه‌ی دومو باردار شم حالا خودش سر و مر و گنده میچرخه و میخوره من بیچاره زار و نزار افتادم یه گوشه برا خودم زجر میکشم

من یه بچه دیگه‌ام دارم نمیتونم بستری شم فقط حرصم از شوهرم میگیره که شبیه اینا که حسرت بچه دارن مجبور ...

عزیزم امیدوارم زودتر بهتر بشی درک میکنم خییلی سخته و عذاب اور ان شالله با زایمان راحت و یه نی نی خوشگل همه اینا یادت میره

تازه با دارو اوضاعم اینه کلی عذاب وجدان دارم که دمیترون میخورم ولی اگه نخورم حتی آب دهنمم که قورت می ...

من هر۸ساعت متوکلوپرایدمی خوردم.خیلی خوب بود.باورکن حالم به حدی بدبودمی گفتم درودیواربومیده تشک بوپنبه میده یه وضعی بود.این قرص خیلی عالی بود.دمیترون قبلاخورده بودم اصلاجواب نمیدادرومن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.