2777
2789
عنوان

معلم بچم و مامانا رو چیکار کنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چون معلم کمه و یک ماه از سال گذشته اعتراضات دردی دوا نمیکنه برو داخل گروه و به مامانهای بگو و باهاشون خداحافظی کن و بگو میخوای گروه رو پاک کنی و گروه رو پاک کن هر موقع هم از معلم ناراضی بودید به خودش بگید معلم ها بیشتر مواقع قبول میکنن

ممکنه بچه هاشون دهن لقی کنن یا بخوان دخترتو از چشم معلم بندازن برن به معلم بگن

معلم کلاس پنجم پسرم اصلا سر کلاس درس نمی داد همش تو گوشی بود نصف سال گذشت سیار ازشون درس نپرسید حتی یه سوال برا درسا در نیاورد که اینا بخونن منم همش زنگ میزدم مدرسه کسی کاری نمی کرد چون دوسش داشتن معلم آقا بود

منم با مادر یکی از همکلاسی پسرم گفتم کسی چرا حرفی نمی زنه و.خلاصه یکم حرف زدیم چند روز بعد

پسرش رفته بود به معلم گفته بود معلم هم پسر منو بازخواست کرده بود بعدم گفته بود مامانت اغتشاش میخواد راه بندازه و... اون سال بدترین سال تحصیلی پسرم شد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چقدر عقده ای بچه چی کار کنه

بخدا اصلا اینقدر عقده ای بود که همه میگفتن انتقاد پذیر نیست

من شرایط شرکت تو مراسم روز معلم و نداشتم کلا چون شرایطم اونموقع بد بود پول هم ندادم برای کادو روز جشن

از اونموقع به بعد با پک و پوز بهم جوابمو میداد.

خب باسابقه بودن بهتر نبود؟؟مطمئنی خوب نبودن؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خب چه فرقی میکنه معلم پیر باشه یا جوون چرا همش میخواین یه ایرادی بگیرید اگه تازه کار باشه میگین واااای هیچی نمیدونه پیر باشه اینجور هروقت دیدی کل دانش اموزها پسرفت کردن معلم توانایی اینو نداشت چیزی یاد بده اون موقع حرفت منطقیه اتفاقا اینجور معلم ها تجربشون بیشتره که 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱