2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک مرگ دانش اموز غیر انتفایی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 28 پست
تازه میگن بچه اصلا فهش نداده برگه اشتباهی دوستاش بوده

اصلا اینا بچه های ابتدایین غلط میکنین معلی که اعصاب سر و کلع زدن با بچه ابتدایی نداره میاین معلم میکنین

تازه این بچه سر و ساکت مظلوم بوده دوستاش انداختن گردنش موضوع رو

خیلی دردناکه 

مدرسه باید مکان امن باشه برای دانش اموز 

مخصوصاً از لحاظ روح وروانی 

اینقدر طفل معصوم ترسوندن که خودکشی نمیکرد سکته میکرد

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هیچ عنوان از معلمان خوشم نمیاد اینو توروشون هم میگم اکثر دانش آموزان به بخشی از زندکیشون توسط ...

واقعا جون بچه مردم بخاطر یه مشت روانی گرفته شد😭

واقعا جون بچه مردم بخاطر یه مشت روانی گرفته شد😭

اصلا وضعیت مدارس وخیمه هم آموزش و پرورش گزینش درستی برای انتخاب و تایید ضلاحیت معلما نداره و هم اینکه فقر فرهنگی وارد خانواده هامون شده و دیگه دانش آموز احترام معلم رو نگه نمی‌دارد و به این مورد هم افتخار می‌کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
باشع بچه از خانواده ترسیده اصلا خانوادش مشکل داشتنولی فقط پسر بچه ابتدایی بود نیاز بود وحشی گری کنن ...

دوست عزیز 

معاون گفته صبج فردا رو نمیبینی نگفته زنده نمیزارم..

قطعا مقصر بوده

ولی اینکه بچه از خانواده اینقدر ترسیده

و خودشو پرت کرده مقصر ففژ و فقژ خانواده هستند.

بچه روشهای خودکشی رو بلد نیست

اینارو توی فیلم یا محیط خانواده میشنوخ و یادمیگره.

جیزی از تقصر معاون کم نمیشه

ولی قضیه اینقدر هم ساده نیست کسی اونم نوجوان ۱۲ ساله برای تنبیه مدرسه خونشو پرت کنه و خودکشی کنه.

من با ابن بچه خا دارم کار میکنم

موضوع خیلیی عمیق تر از ایناست

سالها بعد میشنوید ک اصل داشتان چی یوده

💕

دوست عزیز معاون گفته صبج فردا رو نمیبینی نگفته زنده نمیزارم..قطعا مقصر بودهولی اینکه بچه از خانواده ...

ماشالاه قشر معلم و فرهنگیان به دست دارن خودشون میکشن 😂

باشع شما به طرفداری هاتون ادامه بدین

یکی از دانش اموزاس مدرسه ما دفتر و کتاب تمام بچه های کلاس پاره کرد مدرسع ما وقتی ابتدایی بودیم اینطوری برخورد نکردن که این مدرسه بی در و پیکر بخاطر فحاشی به یه معلم بی سواد پولکی کرده

ماشالاه قشر معلم و فرهنگیان به دست دارن خودشون میکشن 😂باشع شما به طرفداری هاتون ادامه بدینیکی از دا ...

شکر خدا نه معلم نه فرهنگی😅

چارتا خبر و مقاله جامعه شناس ها رو میحوندی

متوجه میشیدی من چی میگم..

من اصلا کاری به معاون ندارم واضح دارم میگم خطا کرده

ولی شما نمیخوای گوش کنی ک موضوع حیلی ابعاد وسیعی داره

💕

باز همه چی به تهدید معلم ختم نمیشه معاون هم اونو تو اتاق زندانی کرده مدیر هم تهدید به اخراج کرده

و بدتر از اون طبق شواهد دوستاش هم گفتن ناظم تحقیر و تهدیدش کرده حتی فحش بهش داده اینقدر فشار روانی بهش وارد کردن که بچه راه میرفته و مضطرب شده بود

دوست عزیز معاون گفته صبج فردا رو نمیبینی نگفته زنده نمیزارم..قطعا مقصر بودهولی اینکه بچه از خانواده ...

تا فردا زندش نمیزارم حرف بدیه 

ول صبح فردارو نمیبینه حرف خوبیه؟!!باز همون معنی میده اونم تهدید امیزتر

بی منطقی حد ندارد

میخوای دفاع کنی از امثال فرهنگیانی مثل اینا مثل روز روشنه

تا فردا زندش نمیزارم حرف بدیه ول صبح فردارو نمیبینه حرف خوبیه؟!!باز همون معنی میده اونم تهدید امیزتر ...

چرا باید دفاع کنم؟

جد و‌ آبادم فرهنگی نداشتیم

خودم دونا بچخ مدرسه ای دارم..ممکنه برای بچه خودم این موضوه پیش بیاد..

گفتم اونو نگفته اینو گفته ک اصل خبرو بگم..وگرنه کجا گفتم اون بده این خوبه؟

من حرفم روشنه گفتم اون معاون مقصره

ولی این جریان ابعاد زیادی داره…

دیگه اینو نمیخواین متوجه بشید مشکل از خودتونه

ک نیمخواید قبول کنید

این بچه مشکلات دیگه  هم داشته.

بعدها اخبار رو پیگیری کنید

پیج روانشناسان و جامهخ شناس ها رو ببینید

تحلیل این موضوع حیلییی چیز مهمیه

💕

چرا باید دفاع کنم؟جد و‌ آبادم فرهنگی نداشتیمخودم دونا بچخ مدرسه ای دارم..ممکنه برای بچه خودم این موض ...

اره فقط بلدیم بگیم این مشکلاتو داشته این مقصره اون مقصر نیست

ولی تونستین جلوی حوادثو بگیرین؟

اره فقط بلدیم بگیم این مشکلاتو داشته این مقصره اون مقصر نیستولی تونستین جلوی حوادثو بگیرین؟

مگه من بايد پاسخگو باشم

ك به من ميگين😅🤣

بله تحليل درست خيلي مهمه

اتفاقات بد باعث به وجود اومدن قوانين شدن

خدارو چه ديدي شايد اين باعث شد

توي مدارس مشاور اجباري بزارن.شايد قانون شد

مدارس و كاركنان پيگرد قانوني بشن در حوادث..

ولي بگيم فقط معاون مقصره، چون جرم قانوني رخ نداده

نهايت خودش استعفا بده..اما وقتي

موضوع رو چند وجهي نگاه كنيم

همه به خودشون ميان..خانواده ها به خودشون ميان

ك بچه نياد از خونه و خانواده بترسه.

جاي دعوا با من ك سودي براي شما و من نداره

كار مهمتري ميشه انجام داد

كمترين اينه اگاه باشيم تا اين اتفاقي براي عزيزان خودمون

پيش نياد

💕

مگه من بايد پاسخگو باشمك به من ميگين😅🤣بله تحليل درست خيلي مهمهاتفاقات بد باعث به وجود اومدن قوانين ...

چشمون اب نمیخوره که وضع مدارس با این سیستم اموزش و پرورشی فلجشون درست شه مشکل از بیخه