2777
2789
عنوان

خدا بهم کمک کرد

150 بازدید | 4 پست

حقیقتش من خیلی خانواده بدی دارم 

مادرم کاملا دشمنمه و دائم میخاد خواهرم رو از من بهتر نشون بده 

و سعی میکنه بگه اون بهتر از منه و سعی میکنه از من جلوش بندازه تو زندگی و مثلا اون پولدار تر باشه و ... 

کلا از بچگی دشمنه من بود و همیشه جلو فامیل و درهمسایه و غیبت من میکرد و تعریف خواهرم میکرد 

الان که بهش فکر میکنم درسته این خانواده رو خدا ب من داده 

اما ی جایی مسیر زندگیمو ی جوری چرخوند که کلا از نابودی نجات پیدا کردم 

چون بخاطر مادرم شتابان تو مسیر سقوط بودم 

اما خدا کمکم کرد

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خدایا بابت این مادر خیلی ازت گله دارم 

اما دوستت دارم شکرت 

خدایا ممنونتم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟

ازدواج کردم 

قبلش ی رابطه سمی با یک ادم سمی داشتم 

خداروشکر از اون ادم جدا شدم 

ازدواج خوبی کردم

شوهرم از تمام داماد های فامیل هام بهتره 

حالا نمیگم انچنانی هستیم اما وضعش نسبت ب دور بر ما خوبه 

اخلاقش خوبه پولدار هم هست وفاداره 

گوش شیطون کر

ازدواج کردم قبلش ی رابطه سمی با یک ادم سمی داشتم خداروشکر از اون ادم جدا شدم ازدواج خوبی کردمشوهرم ا ...

خداروشکر

وقتی به اشتباهت پی بردی و از خود خدا کمک خواستی بهترینارو برات میفرسته

تاابد کنارهم خوشبخت باشید

ولی سعی کن جلو هرکسی تعریف نکنی