2777
2789
عنوان

عکس opg در هفته22 بارداری

72 بازدید | 10 پست

دوستان من عکس opg در هفته22 بارداری گرفتم با شیلد سربی و گفتن مشکلی نداره دکترم هم نامه داد ک انجام بدم الان نگران شدم و از ادامه درمان میترسم کسی عکس دندان در بارداری گرفته خطری برای جنین نداره ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تحمل نمیکنی بارداری تموم شه

عکس رو گرفتم با شیلد سربی و گفتن مشکلی نداره ولی دیگه میترسم برا عصب کشی برم دکتر و پشیمونم چرا عکس گرفتم همش نگرانم برا بچه خدا بخیر کنه  

خطری برای بچتون نداشت ؟سالمه؟چندماهه عکس گرفتین؟

فکر کنم اوایل بارداری بود سه ماهگی. دکتر دندانپزشک برای دکتر زنان نامه نوشت و دکترم هم گفت خوب مشکلی هست که پیش اومده باید دندانت رو درست کنی. منم نگران بودم که اتفاقی نیفته. والله پسرم یازده سالشه مشکلی نیست حالا باز این خوبه سر دخترم که باردار بودم هفت ماهه عکس از ریه هام گرفتم! اونم شش سالشه

فکر کنم اوایل بارداری بود سه ماهگی. دکتر دندانپزشک برای دکتر زنان نامه نوشت و دکترم هم گفت خوب مشکلی ...

خداروشکر عزیزم بخیر گذشت منم یکم خیالم راحت شد همش نگرانم بودم بابت عکس دندونم با اینکه با شیلد سربی عکس گرفته بودم

اره. دیگه دندون که درد کرد یعنی عصب کشی میخواد

من میترسم درمان دندونمو ادامه بدم و گفتن تا قبل 7ماهگی انجام بدی بهتره و راستش دردش قابل تحمله اذیت نیستم فعلا ولی خیلی نگرانم ک عکس از دندونم گرفتم همش تو نت سرچ میکنم خدا بخیر کنه