2777
2789
عنوان

خانما مستهسلم کمکم کنید

40 بازدید | 5 پست

ازدواج اولم با وجود یه دختر ده ساله جداشدم علتش این بود همسرم خیانتکار بود و از لحاظ جنسی با من سرد بود ازدواج دومم با اصرار خانوادم بود همکارمه اونم ازدواج دومشه و خانمش با باکرگی جدا شده( تحقیق کردیم گفتن دختره نمیذاشته شوهرش باهاش بخوابه) ولی هنوز یکماه از ازدواجم نگذشته متوجه شدم همسرم اختلال نعوظ داره یعنی دیر نعوظ میشه من حسابی افسرده شدم خیلی به خودکشی فکر میکنم نمیدونم چکار کنم اون از ازدواج اولم اینم دومی😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه ت بیشتر توجه کن. انشالله پیش خودت باشه. اگه کار دوباره به طلاق بکشه رو بچه ت و خودت اثر بد می ...

بچم پیش باباشه یه شهر دیگس،بیشتر از این میسوزم با خودم میگم کاش طلاق نمیگرفتم سر زندگی اولم میموندم حداقل پیش بچم بودم نه الان،ازدواج دومم چرا باید اینجوری بشه اگ بخوام طلاق بگیرم این آقا هم نابود میشه چون همکارمه پیش بقیه همکارا خجل میشه

بچم پیش باباشه یه شهر دیگس،بیشتر از این میسوزم با خودم میگم کاش طلاق نمیگرفتم سر زندگی اولم میموندم ...

چی بگم من اکه بودم همه فکرم پیش بچه م بود . کاش بتونی بگیریش .‌به بجه ت فکر کن نه این چیزها