سلیطه_خانوم_اعظم مدیر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 عنوان دخترا تاحالاااا مردی رو دیدین تقریبا کامل و عالی باشه از همه لحاظ اوکی اوکی | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست تاحالا دیدین ی مرد تکمیل از همه لحاظ عالی برای همسرش ؟مثلا شغل جایگاه خوب قد بلند برو رو خوب خوش اخلاق جنتلمن وفادار.... دیدین تاحالا؟بعضیا چون خودشون گیر مرد بد افتادن میگن نه نیست ولی کلا میخام بدونم همچین مردی وجود داره ایا نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 1404/07/30 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 چندتا شرکت و کارگاه تولیدی اینا داشت اوف😂😂با چنگو دندون میگرفتیش دیوونه نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
khanzadehamm عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1226 پشتیبان همچین مردی یه زن فوق العادس.. هرگِردی،گردونیس...
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24106 اوف😂😂با چنگو دندون میگرفتیش دیوونه من نخواستم . چون مذهبی بود وگرنه اون چندبار خواستگاری کرد
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 نهعزیزم😂یه زن دایی مااااه و دختر دایی جیگر دارم😂😍داییم دوسه جاکارمیکنه،سرمایه گذاری میکنه یه کسب ... خوشبخت باشن عزیزم 😍😍😍چه مرد عاقل و عالی دعا کن ی مرد اینجوری گیر من بیاد خیلی خوشم میاد از این شخصیتا نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 من نخواستم . چون مذهبی بود وگرنه اون چندبار خواستگاری کرد دیوونه ای بخدا خب باشه مذهبی خوبه در صورتی که افراط نکنهخیلی بی سرو صدا نمازشو بخونه تازه خوبم هساز کجا اشنا شدین؟؟؟چجوری اشنا شدین در واقع نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
دخترکوهستانی عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 100 بابام بی نظیره ...الهی که بخت منم به مامانم بره مطمئنم دختر منم در آینده حرف شما رو میزنه قربونش برم الان ۸ ماهشه خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 مطمئنم دختر منم در آینده حرف شما رو میزنه قربونش برم الان ۸ ماهشه 😍😂اخیامیدوارم بهترین بخت دنیا گیرش بیاد نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
pariiiiiiisima عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 3267 برادرشوهرم خیلی خوشتیپ و خوشگل خیلی شوخ صبوووور ، وضع مالی خوب
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24106 دیوونه ای بخدا خب باشه مذهبی خوبه در صورتی که افراط نکنهخیلی بی سرو صدا نمازشو بخونه تازه خوبم هساز ... خب من نمیتونم خانواده کلا بی حجابن و اعتقادی هم نداریم تو کل خاندااان . به واسطه یه کاری اشنا شدیم کم کم علاقه شکل گرفت
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 389 همسر من واقعا کامل و عالیه اما آدم کامل و عالی هم همیشه خوب نیست ☹️ پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 برادرشوهرم خیلی خوشتیپ و خوشگل خیلی شوخ صبوووور ، وضع مالی خوب مجرد نیست؟😂😂😂😂😂 نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 5689 مطمئنم دختر منم در آینده حرف شما رو میزنه قربونش برم الان ۸ ماهشه عزیزم😍....انشالله سایتون سالهای سال بالا سرش باشه و بهترینها براش باشه
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 428 خب من نمیتونم خانواده کلا بی حجابن و اعتقادی هم نداریم تو کل خاندااان . به واسطه یه کاری اشنا شدیم ک ... اخیانشالله بهترش گیرت بیاد عزیزجان نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3335 همه خوبی بدی دارن اما خوبی هاش خوب بیشتر هست گاهی سوزنش گیر میکنه ها اما در کل خدارو شکر راضی ام از ... خب دعوا نباشه که هیچ صمیمیتی هم نیسن آدم با خودشم