2777
2789
عنوان

دیسک کمر

56 بازدید | 3 پست

سلام دوستان عزیز سلام وقت بخیر 

من دیسک کمر مهره t11وt12وl1 به صورت خفیف بیرون زده 

ولی زیر باین سوزش دارم در زانوم درد دارم کلا پای چپم اذیتم میکنه قسمت زیر رانم سوزش داره

من اصلا دردی در کمر ندارم این درد ها هم نقطه ای هستند مستقیم نیس

چند روزی است بیشتر در زانو درد دارم

من استخر رفتم کلی دارو ویتامین و مسکن خوردم خوب نشدم 

فقط دکتر برام فیزیوتراپی نوشت من کامل خوب خوب بودم رفتم فیزیوتراپی بعد از اتصال برق شروع کرد پهلو‌من. و با دست ماساژ داد و بعد از یک روز درد برگشت و سوزش زیر رانم شروع شد

الان رفتم مشهدی نژاد متخصص مغز و اعصاب بهم یه کمربند داده گفته قوز نکنه تقریبا ۲۰ روزه بستم الان کلا پای چپم قفل کرده اذیت میشم چیکار کنم؟ ؟

کسی تجربع ای داره؟؟

کمک کنید ۲۲ سالمه خیلی درد میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.  من ۴۳ سالمه.  پارسال سه تا دیسکم در حد پارگی زد بیرون.  از کمردرد نمیتونستم راه برم.  رفتم فیزیوترادی به قول شما بدتر شد.  سیاتیکمم درگیر شد و حتی با استراحت هم خوب نمیشدم.  چهارماه درد کشیدم. سیاتیک بیشتر اذیتم میکرد. 

تا اینکه فیلمای انارستان دکتر فاتح رو دیدم.  تو نت سرچ کنید برنامه انارستان دکتر احمد فاتح میاره. 

شمارشو پیدا کردم و نوبت گرفتم.  ۲ ماه بعدش نوبتم بود.  ولی منشیش گفت تو این دوماه لبنیات نخور،  چون ورم میاره،  هرچیزی که توش آرد سفید باشه نخور.  نان کامل فقط بخور. نه نونی که روش سبوس ریختن.  سردیجات نخور،  تو این دوماه همینارو رعایت کردم دردم تموم شد.  نوبتمم که شد،  رفتم،  با ماساژ،  همون بار اول کلا دردهام تموم شد.  سه تا ورزش داد که فکر کنم تو پیج اینستاگرامش هست.  

ببخشید خیلی طولانی شد.  خودم پارسال این موقع ها درگیرش بودم و احساس ناتوانی میکردم.  ولی خداروشکر به زندگی برگشتم.  

امیدوارم شما هم نتیجه بگیرید.  راستی کلسیم لبنیاتو با مصرف بادام،  کنجد و...  جبران کنید.