2777
2789
عنوان

امیدوارم یه روزی قبح مقدس شمردن پدر و مادر بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
والله پدر و مادر میشناسم از هر دشمنی برا بچه هاشون بدترن دیگه چه احترامی اصلا قبول ندارم و اینکه من ...

من اگه بگم پدر و مادر همسرم چیکار در حقش کردن دهنت باز میمونه

اما همسر من هر دو هفته یک بار فقط زنگ میزنه حالشونو میپرسه.جواب حرفاشونو نمیده.اگه مریض بشن میره میبره دکتر و سر میزنه.در همین حد.دلش خونه از دستشون ولی میگه اجازه بی احترامی ندارم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خواسته که بدنیام بیاره چه منتیه سر من؟؟

یقین بدون هیچ وقت آرزوش نبوده یه فرزند ناسپاس بدنیا بیاره

اصلا یکی از هدف های خلقت ، فرزند آوردنه

شاید سرت منت نذارن ولی شما باید منت دار همه سختی های

باشی که در طول زندگیت ، به خاطرت متقبل شدن

عزیزم شما مادر شدی ؟؟

یقین بدون هیچ وقت آرزوش نبوده یه فرزند ناسپاس بدنیا بیارهاصلا یکی از هدف های خلقت ، فرزند آوردنهشاید ...

جانم کسی مجبورمون نکرده بچه دار بشیم مدام یاداوری کنیم برات چه زجرها کشیدم والله این عین خودخواهیه :/

کار خوبی میکنه ولی دیگه بازیچه دستشون نیست لااقل

آره منظور منم همینه.نباید بی احترامی کرد.البته با احترام بهشون انتقاد کرده و میکنه ولی دعوا و اینا اصلا

آره منظور منم همینه.نباید بی احترامی کرد.البته با احترام بهشون انتقاد کرده و میکنه ولی دعوا و اینا ا ...

دیگه پیر زن پیر مردن همین خودش باعث میشه دعوا نکنی وگرنه بحث مقدس بودن و این حرفا نیست راستش.

دیگه پیر زن پیر مردن همین خودش باعث میشه دعوا نکنی وگرنه بحث مقدس بودن و این حرفا نیست راستش.

مقدس بودن کلمه اشتباهیه ولی در برابر نسل جدید که با کوچکترین چیزی پدر و مادر رو مقصر میدونن و فحش میدن باید ایستاد

پدرشوهر مادرشوهر من اصلا هم پیر نیستن میانسال و سلامت هستن 

مقدس بودن کلمه اشتباهیه ولی در برابر نسل جدید که با کوچکترین چیزی پدر و مادر رو مقصر میدونن و فحش می ...

بله هر چیزی متعادلش درسته به هر حال من میگم رابطه والد و بچه اگه درست و اصولی باشه اصلا این خرفا و حسا پیش نمیاد