2777
2789
عنوان

بابام با ازدواج ام مخالفه میخام خودکشی کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 110 پست

اختلاف سنیتون زیاده حرف باباتو گوش کن

اینا اولاش خوبن بعدش مرحله ی عشق و عاشقی و همه چی آرومه رو که رد کردی تازه اخلاقای دیکتاتور مآبانه ش رو میبینی

اینا اگه زورگویی تو خونشون نباشه طبق عرف ازدواج میکنند نمیان دنبال دختر بچه ها

اجی اختلاف سنیتون زیاد همه چیز عشق نیست پدر مادرت صلاحت میخان خیلی ها خانوادشون مخالف بودن ازدواج کردن الان پیشمون هستن کاری نکن یک روز بشینی بگی اخه چرا به فکر پدرمادرم فکر  نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه به من یه چیز واقعا ثابت کرده وقتی خانواده به هر دلیلی میگن نه واقعا یه چیزی می‌دونن و تو نود و نه درصد مواقعا اون ازدواج تهش بن بسته بجای خودکشی همه چی رو بسپار به زمان بزار اگه آدم زندگیته خودش به بابات ثابت کنه اگه نه بره

تک فرزندی؟مشاور چی گفت دقیقا پدرت چیزی دیده؟

نه خواهر کوچک دارم 

برگشت فن بستگی به اخلاقیات تون داره 

من پخته ام و پارتنرم نسبت به سنش کودک درون فعال داره 

گفت بوده همچین چیزهایی تو اهل بیت که الان نمیخام بگم حمله میکنن دوستان 

منظورم اینه مشاور اوکی داد

بابام فقط میگه نه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

عزیز دلم الان داغی نمیفهمی پدرت خوشبختی تو رو میخواد 

۱۵سال واقعا زیاده تقریبا میشه دوتا دهه 

پدرت باتجربه ست سرد گرم روزگار رو چشیده 

همه چی که عشق و عاشقی نیست زندگی انقدررررر بالا پایین داره که روزی صدبار به خودت بگی کاش حرف بابامو گوش داده بودم 

هرچند حرفای منه کاربر رو هم چرت میدونی 

دقیقا مثل خودم که داداش و بابام هرچی گفتن نکن کردم و جواب ندادم الان روزی صدبار میگم کاش اون روز مرده بودم

نه خواهر کوچک دارم برگشت فن بستگی به اخلاقیات تون داره من پخته ام و پارتنرم نسبت به سنش کودک درون فع ...

هردو تون چندساله تون؟

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

۱۵ سال اختلاف زیاده باعث بروز مشکلات میشهادم گاهی احساسی تصمیم میگیره و بعد ها میبینه به نفعش نبوده

از چه لحاظ مشکل میخورن؟ 

من یکیو میشناسم با ۱۳سال تفاوت سنی دارن ازدواج میکنن دختره دید وضع مالیه پسره خوبه قبول کرده