چند روز پیش با من بود از همون روز حس میکنم عفونت گرفتم
اون لجن که براش فرقی نداره من چیکار کنم
خواهرم گیر دادع همسرت جذب خودت کن ولی من دیگه علاقه ای به این هرزه ایدزی ندارم
«عزیز کوچولوی من،میدونم که رنج کشیدی و درد دیدی. من متاسفم که اون قسمت از زندگی باعث شد این حسها رو تجربه کنی. لطفاً منو ببخش. من تو رو میبینم، دوستت دارم و سپاسگزارم که هنوز با منی. تو امنی، و من قول میدم از این به بعد با مهربونی و مراقبت با تو رفتار کنم.»🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
«عزیز کوچولوی من،میدونم که رنج کشیدی و درد دیدی. من متاسفم که اون قسمت از زندگی باعث شد این حسها رو تجربه کنی. لطفاً منو ببخش. من تو رو میبینم، دوستت دارم و سپاسگزارم که هنوز با منی. تو امنی، و من قول میدم از این به بعد با مهربونی و مراقبت با تو رفتار کنم.»🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻