2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با جاریم شد یه دعوای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 18812 بازدید | 302 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چند روز پیشم پسرم داشت گریه میکرد امد از بغلم گرفتش برد تو گوشیش داشت بهش فیلم نشون میداد گفتم عزیزم ...

میگفتی تو حتی حرف زدن بلد نیستی پس احمقی 

با عرض احترام مذهبی چادری ام 

احتمالا جاری خودمم مثل شما پوشش آزادتر از من داشته باشه ولی فک نکنم سر این مشکل داشته باشیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خلاصه اینو کرده دعوای بزرگ و شوهرم میگه ت. با هیشکی نمیسازی همه رو میندازی ب جون همدیگه و دیشب کلی حرف بار من کرد 

واقعا ناراحتم 

خانوما نظراتتونو بگید میام میخونم الان باید برم پسرم گریه میکنه

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

ربطی به مذهبی بودنش نداره من مذهبی نیستم ولی رو حجاب حساسم منتها کاری به جاریام ندارم یدونه جاربم ماشاالله توپر و برف بود کوتاه میپوشید واقعیت ناراحت میشدم جلو همسرم که خدا رو شکر خودش درست شد وگرنه سوز داشت😂

جالبه شوهر اون پشت توئه شوهر تو پشت اون معلومه عقاید داداش هام باهم فرق داره 

بنظرم خیلی بهش رو دادی باید دهنشو جمع کنی 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

خلاصه ایشون با من اصلا خوب نبود همش تو جمع باهام بحث میکرد یه شب اوایل میخاستیم بریم بیرون من شلوارم ...

مقصر شوهرته که با حرف یکنفر دیگه اونم حرف خیلی معمولی که سرپا نمیشه عوض میشه و دعوا راه میندازه 

من نیم تنه میپوشم بعد بانک بودم برگشتم خونه مامانم اون روز برگشته میکه این چیه بیرون میپوشی اونم بانک رفتی بهت گیر میدن دردسر میشه  من و شوهرم میخندیم قرار نیست به خاطر حرف مامانم که چرا شکمت بیرونه شوهرم بیاد به من گیر بده 

اینجا فقط مقصر شوهرت هست

خلاصه اینو کرده دعوای بزرگ و شوهرم میگه ت. با هیشکی نمیسازی همه رو میندازی ب جون همدیگه و دیشب کلی ح ...

رفتار شوهرت که مشکل داره، سر هر دو موضوعی که تعریف کردی به خاطر کرم ریختن اون خانم اومده با شما برخورد کرده. بشین باهاش صحبت کن و جریان رو بگو. شما کار زشتی نکردی، تذکری دادی که کاملا بجا بوده. تازه توهین هم شنیدی که امیدوارم جواب داده باشی

اونی که حدشو نمیشناسه و بی احترامی میکنه طرف مقابله

تیکه ها و متلکای دیگه و خنده ها و مسخره کردناشم تعریف کن

بگو رفتار این خانم سالم نیست و من نمیدونم چرا سر جنگ داره، من نه کاری باهاش دارم نه دخالتی میکنم

اما ایون از راه نرسیده در مورد پوشش من نظر میده، در مورد تحصیلات من نظر میده، در مورد سن حاملگی من نظر میده و مسخره میکنه و میخنده و حتی اهانت میکنه. خب کجای این داستان من مقصرم؟

بگو من برای اینکه تنش کم بشه ناچارم ازشون فاصله بگیرم چون دختره جنس خرابی داره و با این اوضاع پسفردا با شوهرشم مشکل پیدا کنه میندازید گردن من.

جالبه شوهر اون پشت توئه شوهر تو پشت اون معلومه عقاید داداش هام باهم فرق داره بنظرم خیلی بهش رو دادی ...

اتفاقا شوهراشون خیلی شبیهن

هر دو برای ختم قائله ترجیح میدن به جای اینکه طرف حق رو بگیرن با زن خودشون برخورد کنن :)