2777
2789
عنوان

تولد همسرم توروخدا بیاید

291 بازدید | 47 پست

بچه ها چهار.. هشت.. تولد همسرمه و من چون براش روز پسر هودی گرفته بودم ایده ای نداشتم چون موهاش ریزش داره رفتم براش پک مراقبتی مو قیمت کردم منم بهش گفتم گفت پک مراقبتی میخوای یا چیز دیگه اگه چیز دیگه میگرفتم کفش بود ولی خودش گفت پک مراقبتی حالا یه شامپو بود و یه صابون و یه سرم روغنی مو خودش ده بار پرسیدم گفته فقد همون پک ما نامزدیم ولی مادرشوهرم میترسم چیزی بگه اخه

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

مادر شوهرت چیزی بگه 😐به اون چه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرت چیزی بگه 😐به اون چه

اخه اون همش دنبال حاشیه س بخدا همیشه عاشق دخالت کردنه یه دفعه پارسال من دست و بالم خالی بود براش شلوارک و تاب گرفتم و اسپری بدن ناراحت شد بود که کم بردیم و همون لباسارو پس آورد پیش مامانم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
به مادرشوهرت ربطی نداره اما خب بنظرم فقط پک مراقبتی اونم به عنوان کادو جالب نیست

خوب قشنگم خیلی چیزا قبلا براش گرفتم مثلا هودی چند هفته پیش گرفتم یا ادکلن دیگه ایده ای نداشتم تازه خودش میخواست بخدا وگرنه منکه میخوام خرج کنم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
پک مراقبتی کادو بدردبخوری نیست درمانیه که!!

خوب خودش خواست چی بگم دو تا راه گذاشتم جلو روش گفتم میخوای برات ادکلن و کفش بخرم یا اینا اخه پولم کفاف نمیده بخدا

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
اخه اون همش دنبال حاشیه س بخدا همیشه عاشق دخالت کردنه یه دفعه پارسال من دست و بالم خالی بود براش شلو ...

یا خدا 😐چه خریه واقعا این رفتارا قفله

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
یا خدا 😐چه خریه واقعا این رفتارا قفله

اره بابا حالا به نظرت بده رفتم گرفتم خودش خواست بخدا گفتم بهش گفتم کفش و ادکلن یا پک خودش اینو خواست چند هفته قبلم براش هودی گرفتم خو بخدا پول ندارم دیگه منم روز دختر چون میدونستم دست و بالش خالیه گفتم چیزی نخر

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
اخه اون همش دنبال حاشیه س بخدا همیشه عاشق دخالت کردنه یه دفعه پارسال من دست و بالم خالی بود براش شلو ...

در مورد نامزدت تجدید نظر کن!

پسری ک مادرش جرات میکنه کادوش رو پس بیاره

مرد زندگی نمیشخ

💕

عزیزم چرا جلو مادرش براش کادو میبری آخه؟! 

دعوتش کن تنهایی بیاد خونه تون براش تولد بگیر 

به‌م بگو هرچی بهت دادم لازم نیست تک به تک بری 

به مامانت بگی و نشون بدی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
در مورد نامزدت تجدید نظر کن!پسری ک مادرش جرات میکنه کادوش رو پس بیارهمرد زندگی نمیشخ

یعنی چیکار کنم به نظرت 🙃خودمم خسته شدم کارشون خیلی زشت بود یه بار دیگه هم ساعت خریدیم براش برای موقعی که بعد عقد یه جشن کوچیک گرفتیم بهش دادیم پس اورد که ساعت بدرد نخور خریدین باز بابای بدبختم یکی دیگه رفت خرید 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨