2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد یه خانم خانه دار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت مالی خوبی ندارم پدرمم خیلی سختگیره عملا دیگه زندانی میشم

یعنی پدرت مجبورت میکنه به کار کردن بیرون از منزل ؟؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
دقیقا من از استرس کارم دارم میمیرم

سروکله زدن با بقیه و آدمای نفهم واقعا یه جون از جون آدم کم میکنه.سعی کن بری سراغ یه کاری که مراجع مستقیم و همکاری که کارات باهاش تقسیم بشه نداشته باشی.یعنی تا حد ممکن مستقل کار کنی.

بقیه دیگه وزارت کاریم بگیرن بالای ۱۵ تومنهواسه کسی که خرج زندگی باهاش نیست ، کمه؟بعدم ادم باید سیاس ...

سختیاشو نمیشه انکار کرد عزیزم در هر صورت سخته شاغل بودن خودم اگه نیاز نداشتم واقعا ترجسح مسدادم به خودم برسم وقتم برا خودم باشه نه برای کس دیگه کار کنم

مگه کارت چیه؟ که اینقدر استرس داری

خبرم مزون زدم دار و ندارمو ریختم پاش نگرفته هنوز هرماه استرس قسط بدهی و قرضامو دارم چکایی ک باید پاس بشه و کاری ک هنوز درست نگرفته من موندم زیر فشار 

سختیاشو نمیشه انکار کرد عزیزم در هر صورت سخته شاغل بودن خودم اگه نیاز نداشتم واقعا ترجسح مسدادم به خ ...

به خود رسیدن و وقت برا خودت داشتن در صورتی میشه که شوهرت بی منتتت ماهی حداقل ۱۵ بزنه حسابت

نه واسه هر چندرغازی چشم انتظار کرم شوهره باشه، اونم با این شوهرای عتیقه ایرانی

وگرنه اره کی بدش میاد سر کار نره ولی همیشه حسابش پرباشه