2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد یه خانم خانه دار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه میخوام ☹️

منم ۶ ساله ازدواج کردم ولی بچه ندارم، از مجردی هم آرزوی بچه به دل داشتم ولی حیف... حریف شوهرم نمیشم😔

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

همه واقعا توان کار کردن رو ندارن 

کلا هر کار بیرونی برای یه خانم مناسب نیست 

تمام وقت و انرژی زنانه و سلامت روح و روانشو از بین میبره. 

متاسفانه تو جامعه ما جا انداختن هر خانومی کار نکنه بدرد نخوره. 

در صورتی که جایگاه خانه داری و مادری و همسری کردن خیلی ارزشمنده زن تا زمانی که خونه پدرشه وظیفه پدرشه خرجشو بده زمانیم که ازدواج میکنه وظیفه همسرش 

من مخالف کار کردن و مستقل بودن نیستم کسی که خانه داری و بچه داری و همسر داری و شغل بیرون و همرو با هم هندل میکنه که دمش گرم. 

ولی این حس ناکافی بودن و پوچی نباید به خانم داده بشه و کار کردن بشه وظیفه

ن گه توش نگرفته هنوز تازه زدم هرچی داشتم نداشتم ریختم توش وام گرفتم وای بهش ک فک می‌کنم قلبم درد میگ ...

یه آیدی بهت میدم توی تل...گرام باهاش مشورت کن. کارش مشاوره اقتصادی و کسب و کاره 

آقای قاضی. 

@Admok 

کارش عالیه کمکت می‌کنه توی سوددهی

فروشت در چه حده؟ نیرو داری؟ اگه درامدت خوبه نیرو/نیروی بیشتر استخدام کن حجم کاری خودت رو کم کن

حتی در حدی نیست ک بخوام بدهی بدم 

نیرو فقط مدل دارم و ادمین برای پیجم ک حرومشون باشه فقط ازم پول میکنن 

فقط میان قیمت میپرسن و غیب میشن 

دیگه خودمو اون دوتا اضافی ایم نیرو واسه چی بگیرم

گفتم مزون دارم ک ایشالا هیچوقت نمیزدم

اتفاقا خوبه برای خودت کار میکنی اولشه که سخته کارت که بگیره درآمدت بالا بره نیرو میگیری کارا رو انجام بدن و خودت نقش مدیریتی به عهده میگیری هرچیم زحمت بکشی برای خودته. تو شرکت هرچی زحمت بکشی میره تو جیب صاحب شرکت.

همه واقعا توان کار کردن رو ندارن کلا هر کار بیرونی برای یه خانم مناسب نیست تمام وقت و انرژی زنانه و ...

دقیقن منم با حرف شما موافقم ...

هر زنی توان هر کاری رو  اونم بیرون از منزل نداره

زن ظریفه و برای کارهای مربوط به بچه داری و خانه داری ساخته شده ، نه کارهای سنگین بیرون از منزل

بعضی از کارهای بیرون واقعن خارج از توان زنه ...

من سالها پیش که مجرد بودم تو سن ۱۷ سالگی شرکت ریخته گری کار میکردم، فکرشو کنید یه دختربچه ۱۷ ساله اونم سخت ترین و غیرقابل تحمل ترین کارو انجام میدادم، اونم به درخواست دوست دوران دبیرستانم بود که میخاست تنها نباشه منم با خودش می بُرد 

ولی اونقد سخت و دردناک بود بیشتر از ۳ هفته نتونستم تحمل کنم و اومدم بیرون خودمو نجات دادم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست