2777
2789

والا الان ب لطف دانشگاه ازاد و پیام نور 

همه میتونن وارد دانشگاه بشن 

کسی ک پشت مونده هدف داره 

نطر شما چیه 

راجب کسی ک ی سال میمونه چیه و اصلا انتخاب رشتم نمیکنه 

از هر کی میپرسم میگه اینقدر رتبش داغون بوده انتخاب رشته نکرده 

😭😭

نظر شما چیخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مردم انقدر درگیر مشکلاتشونن به این چیزا اصلا توجه نمی کنن.اصلا راجع به برنامت به کسی توضیح نده ،چراغ خاموش برو جلو موفقیت خودش سر و صدا به پا می کنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

من اطرافم چندین نفر دیدم یکسال موندن و سال بعد رشته های پزشکی و پیراپزشکی آوردن .ولی واقعا اونایی که سال دوم هم موندن سال سوم باز هیچی قبول نشدن اون دیگه تنبله

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

کسی همچین فکری نمیکنه. دو سه سال هم طبیعیه و به هرحال شانس و شرایط دخیله ولی اونی که مثلا پنج ساله یه رشته ساده دولتی قبول نشده بعد میگه فقط پزشکی دیگه هدف نداره کم عقله. گفتی نظرتون چیه منم رک گفتم وگرنه بازم به کسی ربطی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.