2777
2789

من هشت ساله اینجا زندگی میکنم

بچم دوسال و نیمه

قبل از بچه دار شدن اصلا صدایی از خونه ما نمی‌رفت بیرون فقط شاید سالی یکی دوبار صدای قربون صدقه می‌رفت بیرون

یعنی خیلی رعایت میکردیم

جوری که زایمان کردم خانم همسایم که خیلی زن با شخصیتیه و شوهرش سرهنگه

اومدم خونم به مامانم گفت صدبار گفتم صد رحمت به شیرش با این دختر بزرگ کردنش

همه چی خوب و آروم بود،تا یک‌سالگی بچم

ولی دیگه آنقدر فشار تنهایی و کمکی نداشتن بهم وارد شده بود،سر اعتصاب شیر دخترم از سه ماهگیش

سر غذا نخوردنش

سر جیغ و ایرادگیریش

خیلی خیلی خیلی از یک سال و نیمگی دخترم تا دوسال ونیمگیش با شوهرم دعوا میکردم با صدااااااااای بلند که اینام می‌شنیدن

مثلاً یه بار بچمو خوابوندم بودم شوهرم شبا دوازده میاد خونه اومد بچه رو بیدار کرد آنقدر جیغ زدم و دعوا کردم که چرا بچه رو بیدار کردی،این دیگه مگه میخوابه،دوساعته رو پاک تمومش دادم تا خوابش برده دیگه خودت باید بخوابونیش و نتونست و اونم داد و فریاد که خودت بیا بخوابونش و آخرم من خوابوندم باز

یا شوهرم مریض شده بود ماسک نمیزد،دارو نمیخورد،انقدر تو حیاط جیغ و داد کردم رفتی پونصد دادی دارو نه داروخانه میخوری نه ماسک میزنی فردا بچه اگه بگیره یک ساعت حاضر نیستی نگهش داری

یا بچمو سر برهنه و لباس نازک میبرد تو حیاط و کوچه بادم میومد جیغ و داد و جنگ و اونم در و وری می‌گفت

یا مسواک برا بچه زده بودم تو دهنش خمیردندان بود دستشویی شدید داشتم رفتم دستشویی گفتم تو خمیردندان ها رو بشور نمی‌شست آنقدر جیغ زدم که دهن بچه خمیردندونه ببر بشورش و نمی‌برد و شنیدن

یا شوهرم عادت ندارم بهم پول بده خسیس نیست نیازهای خونه میخوره ولی از اول عادت به پول به من بده ندارع

یه بار پول کم آورد یارانه رو ازم گرفت آنقدر دعوا کردم باهاش کدپول بهم نمیدی یارانه هم که دارم ازم میگیری

شوهرمم رفت دم در حیاط برگشت آنقدر دری وری گفت با صدای بلند

بعد فهمیدم رفته بوده دم در سرهنگ همسایه دم درش وایساده بوده گوش می‌کرده

اینم به جای آرومم کنه بدتر اونم فحش داده

خلاصه اینا دیگه اصلا مثل قبل حس میکنم باهاشون نیستن نمیدونم شایدم حس کنه

من ک ازشون خجالت میکشم دیگه

ولی یه مدت شرایط روحی خوبی نداشتم الان خدارو شکر خوبم،نمیدونم الان چه طرز فکری نسبت به من و شوهرم دارن و آیا یادشون می‌ره به مرور زمان یا نه،نظر شما چیه؟چه فکری الان راجبمون میکنن؟یادشون چی میره؟

نظر اونا به هرحال هرچی باشه همینکه شما با این شرایط درهم ریخته داری به طرز فکر همسایه فکر میکنی نشون میده داری نشخوار فکری و وسواس فکری میگیری 

البته با این شوهر نفهم و کم شعور کاملا هم حق داری 

اه چقدر نادونه خداصبرت بده من با خوندنش هم عصبی شدم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه مشکلات داری نگران طرز فکر همسایه ای🤔🤔🤔واقعا سرزمین‌عجایبه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نظر اونا به هرحال هرچی باشه همینکه شما با این شرایط درهم ریخته داری به طرز فکر همسایه فکر میکنی نشون ...

باور کن می‌تونستم همه اینا رو یواش ازش بخوام ولی جیغ و داد زدم و رابطمون بدتر شد و آبروم هم رفت

والا با ااین شوهرت عجیبه اون اوایل صدایی ازتون بیرون نرفته بنظرم اون موقع از بزرگواری خودت بوده.!!

بعدم کسی که بچه داره سالهای اول تقریبا عادیه این سرصداها بخصوص کسایی که دست تنها هستن.

آخه خجالت میکشم،حس میکنم دیگه حسابم نمیکنندوست دارم از این خونه بریم

حسابت کنن قراره چه اتفاقی بیفته.مدال میندازن گردنت پول میاد به حسابت.اگر مشکلاتت حل شده چه بهتر اگر هنوز بالا پایین دارید برو مشاوره.رو کنترل خشمت کار کن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یا باید تو مواردی که گفتی بیخیال باشی. که سروصدا نکنی یا کلا برات مهم نباشه.ما الان ۷ ساله اینجاییم ی همسایه داریم خانمه خیلی شیک و باکلاس از اون خانمایی که خیلی بخودش میرسه ولی این فقط ظاهر زندگیشونه یعنی تو هفته ۵ روزش اینا صداشون میاد حتی ی بار به کتک کاری تو راهرو ساختمون هم رسید ولی اصلا براشون مهم نیس انگاری همه بصداشون عادت کردن خیلی دلم برای بچه هاشون میسوزه عصبی و پرخاشگر شدن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
والا با ااین شوهرت عجیبه اون اوایل صدایی ازتون بیرون نرفته بنظرم اون موقع از بزرگواری خودت بوده.!!بع ...

درسته

شما اگه این صداها از همسایمون می‌شنید چه فکری راجبشون میکردید؟

باور کن می‌تونستم همه اینا رو یواش ازش بخوام ولی جیغ و داد زدم و رابطمون بدتر شد و آبروم هم رفت

به نظر من که عادیه 

ما اوایل ازدواجمون اروم و دمانتیک بودیم دعواهامونم با صدای اروم بود ولی همسایه پایینی و کنارب سروصدا و دعواهاشون زیاد بود 

من خیلی بدم میومد خجالتم میکشیدم تذکر بدم ولی حالا که ما هم دعواهامون با سروصداس میفهمم حق داشتن ادم بعضی وقتا اختیار زندگیشو از دست میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی قراره بچه دار بشید باید حساب کنید تا حداقل دو سال کلا زندگیتون کاملا عوض میشه .شاید وقت نکن یه شونه به موهات بزنی یه دسشویی بری.اگر با آگاهی بچه دار بشید و بپذیرید بهتره اینو محض بچه بعدی احتمالی میگم.حالا هم گذشته.نگران بقیه نباش

به نظر من که عادیه ما اوایل ازدواجمون اروم و دمانتیک بودیم دعواهامونم با صدای اروم بود ولی همسایه پا ...

اینا خودشون خیلی ارومن،حتی جوون از دست دادن صدای قرانو زیاد نکردن

جوری که فقط تو خونه خودشون صدا قابل شنیدن بود

با این وجود بازم از ما معذرت خواهی کردن که اگه اذیت شدین ببخشین