جلوی سرم کامل خالی شده من خودم موهام کم پشته چند وقت پیش هم یک نفر محکم موهام رو کشید دیگه جلوی سرم کامل تاس شد کسی تجربه رویش مجدد مو رو داشته ؟یا تجربه استفاده از ماینوکسیدیل ؟
همراهش از محلول گیاهی دارومون بزن موهات همه درمیاد من چهارماهه میزنم برای اولین بار تو عمرم یک لول ...
چطوری میزنی؟
قیمتش چنده؟
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
ماین.کسیدیل برای خانمها چاره نیست چون به محض اینکه یک هفته نزنی موهات همه میریزهکاشت مو هم به خانما ...
خب همیشه میزنی
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
هفتهای چندبار اسپری میکنی قشنگ ماساژ میدی کف سرت فرداش هم میشوری همین
عکسشو میتونی بزاری؟
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️