2777
2789
عنوان

من کچلم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اول باید بری یه دکتر خوب علت ریزش رو پیدا کنه بعد درمان رو شروع کنی.

من خودم ریزش شدید داشتم الان یکم بهتر شده ولی باز میریزه رفتم دکتر بعد سه سال تقریبا🤦‍♀️برام آزمایش و سونو نوشت گفت پی سی او هستم جواب آزمایش هام هنوز نیومده گفت هر وقت جواب رو آوردی برات دارو مینویسم

هر راهی بگی رفتم حنا و رزماری و آب پیاز و پودر نخود و قرص هیرویت و یونی زینک و...فقط دکتر متخصص و کار بلد چاره ی کاره

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

به نظرم اول باید بری یه دکتر خوب علت ریزش رو پیدا کنه بعد درمان رو شروع کنی.من خودم ریزش شدید داشتم ...

بعد اینکه یک نفر موهام رو کشید اینطوری خالی شد خیلی محکم کشید ریشه موهام هم سست شد قبلا اصلا ریزش مو نداشتم البته دکتر هم رفتم برام آزمایش نوشت هنوز جواب آزمایشا نیومده شما تجربه رویش مجدد مو رو داشتین ؟

میشه لطفا قیمت ماینوکسیدیل رو بگید؟ و اینکه بعد چند وقت اثر کرد؟

اره تاثیر داشت روزی دوبار بزن . خوب هم ماساژ بده با نوک انگشت هات .نمیخاد بشورریش بزار تو سرت باشه 

آره بعد یکی دوماه مو به صورت پرز درمیاد . بعدش ضخیم میشه و بلند میشه . واقعا خوبه . فقط قطعش نکن . 

‌‌‌