2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد

640 بازدید | 88 پست

سلام دوستان

دکتر برای دخترم آمپول هورمون رشد نوشته. دخترم یک ماهی هست پریود میشه. دکتر فوق تخصص غدد کودکان بردم

نگران عوارضش هستم. کسی از اطرافیانتون بوده زده باشه عوارض داشته باشه براش؟ اگر همینجوری یه چیزی شنیدید و از نن خوندید لطفا نظر ندین. اگر مطمئن هستین بگین

ممنونم

زندگی زیباست...

چند وقت یکبارع ؟ 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای برادرم زدیم عوارض خاصی نداشت ماشالله یهویی بعدازآمپول هاقدکشید،آمپولش هورمون های رشدی که است ...

انشالله سلامت باشه

چند سالشون بود

زندگی زیباست...

سن استخوانیش توی عکس چندسال بود؟ 

قدش چقدره؟ تجربه ندارم‌ که کمکت کنم میخوام تجربه ازت لگیرم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من برای برادرم زدیم عوارض خاصی نداشت ماشالله یهویی بعدازآمپول هاقدکشید،آمپولش هورمون های رشدی که است ...

میشه بفرمایید برادرتون چند سالش بود امپول زد؟ بلوغش کامل شده بود یا نه؟ چند سانت قدش بعد از شروع امپول رشظد کظرد ممنونم