برای پسر چون ب سن بلوغ دیر میرسن نه عزیزم دیر نیست.دکتر غدد کودکان ببرید با عکس از مچ دست و یک سری ازمایشات مشخص میشه سن استخوانی چقدره و اگر لازم ب هورمون رشد باشه اقدام میکنن.من ب شخصه میگم این امپول اگر درست و ب موقع استفاده بشه هیچ عوارضی نداره .مثلا وقتی شما کمبود اهن دارید دارو استفاده نمیکنید.کمبود کلسیم دارید دارو استفاده نمیکنید.خب اینم دقیقا همینه.کمبود هورمون رشد از کار نکردن غده هیپوفیز مغز هست.وقتی این مشکل درمان داره چرا انجام ندیم.بعضیا با نداشتن اگاهی کامل و شنیدن از این ور و اون ور میان نظر میدن ته دل ادمو خالی میکنن.الان کل دنیا دارن از این دارو استفاده میکنن.اما ب جا و درست.
الان ی استامینوفن ساده خودش کلی عوارض داره ایا استفاده نمیکنید.
در مورد دختر ک میگید لاغره.من ی تجربه ازلاغری دخترم دارم ک ب همه پیشنهاد میکنم.دختر من دو سال صد گرم وزن اضافه نمیکرد .همه چیز هم بهش میدادما شاید کم میخورد اما میخورد.دریغ ار صد گرم وزن.هر روزم شده بود گریه.خیلی اتفاقی ب ذهنم رسید ک ببرمش دکتر تغذیه.نمیدونید معجزه کرد برام.در عرض سه ماه ده کیلو اضافه کرد.و دخترمو از صدک پنج درصد رشد رسوند ب صدک پنجاه درصد رشد.و الان رو همون وزن نگهش داشته.
در کنار امپول تغذیه و ورزش درست باشه هیچ عوارضی نداره.
شاید رعایت رژیم ی کم سخت و هزینه داشته باشه اما واقعا ارزششو داره.و چون دخترم خودش از اینکه دوستاش مسخره اش میکردن ناراحت بود تمام همکاری لازم رو با من داشت و بی نهایت از نتیجه راضی بود.و حال روحی دختر منو از این رو ب اون رو کرد.
ببخشید خیلی طولانی شد.