2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 88 پست
هزینه امپول رشد با بیمه طبق دوز دارویی هرماه حدود یک میلیون تا یکو نیم هست.الان مثلا دختر من ۳۷ کلیک ...

ما بیمه هم نداریمم.بیمه شما چیه

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تامین اجتماعیتکمیلی هم داریم.

بیخشید من برادرزادم یدونش پسره ولی خب خیلی کوتاهتره ب نسبت همکلاسیاش الان‌کلاس هفتمه

ی برادرزاه دیگم دختراونم کلاس چهارمه لاغر اصن اینا ب سنشون‌نمیخورن وعلائم پریودیم درش معلوم‌نمیشه ریزتقش 

ی دوره دکتر رف یکم‌مکمل اینا داده بود ولی ازاون موقه ب بعدم خیلی زشدی نکرده

ب نسبت سنش کوچولوعه

الان دیرنیس برای برادر زادم ک پسره بخایم‌ببریمش

ماهم بیشتر از عوارض ک شنیدیم ترسیدیم دس دس کردیم

بیخشید من برادرزادم یدونش پسره ولی خب خیلی کوتاهتره ب نسبت همکلاسیاش الان‌کلاس هفتمهی برادرزاه دیگم ...

برای پسر چون ب سن بلوغ دیر میرسن نه عزیزم دیر نیست.دکتر غدد کودکان ببرید با عکس از مچ دست و یک سری ازمایشات مشخص میشه سن استخوانی چقدره و اگر لازم ب هورمون رشد باشه اقدام میکنن.من ب شخصه میگم این امپول اگر درست و ب موقع استفاده بشه هیچ عوارضی نداره .مثلا وقتی شما کمبود اهن دارید دارو استفاده نمیکنید.کمبود کلسیم دارید دارو استفاده نمیکنید.خب اینم دقیقا همینه.کمبود هورمون رشد از کار نکردن غده هیپوفیز مغز هست.وقتی این مشکل درمان داره چرا انجام ندیم.بعضیا با نداشتن اگاهی کامل و شنیدن از این ور و اون ور میان نظر میدن ته دل ادمو خالی میکنن.الان کل دنیا دارن از این دارو استفاده میکنن.اما ب جا و درست.

الان ی استامینوفن ساده خودش کلی عوارض داره ایا استفاده نمیکنید.

در مورد دختر ک میگید لاغره.من ی تجربه ازلاغری دخترم دارم ک ب همه پیشنهاد میکنم.دختر من دو سال صد گرم وزن اضافه نمیکرد .همه چیز هم بهش میدادما شاید کم میخورد اما میخورد.دریغ ار صد گرم وزن.هر روزم شده بود گریه.خیلی اتفاقی ب ذهنم رسید ک ببرمش دکتر تغذیه.نمیدونید معجزه کرد برام.در عرض سه ماه ده کیلو اضافه کرد.و دخترمو از صدک پنج درصد رشد رسوند ب صدک پنجاه درصد رشد.و الان رو همون وزن نگهش داشته.

در کنار امپول تغذیه و ورزش درست باشه هیچ عوارضی نداره.

شاید رعایت رژیم ی کم سخت و هزینه داشته باشه اما واقعا ارزششو داره.و چون دخترم خودش از اینکه دوستاش مسخره اش میکردن ناراحت بود تمام همکاری لازم رو با من داشت و بی نهایت از نتیجه راضی بود.و حال روحی دختر منو از این رو ب اون رو کرد.

ببخشید خیلی طولانی شد.

و اینکه بچه ها رو با همکلاسی هاشون مقایسه نکنید.چون ما نمیدونیم اون بچه ای ک الان بلندتر هست شاید سن استخوانی جلوتری داره.شاید ب بلوغ نزدیکه.رشد اولیه زیاد هست.اما یکدفعه استپ میکنن و در همون اندازه میمونن.و بعضی از بچه ها رشد جهشی دارن.یعنی در یک سنی یکدفعه قد میکشن ک در پسرها بیشتر این اتفاق میافته.تنها چیزی مهم فقط عکس از صفحه رشد استخوانی و اینکه در سن خودشون ایا رو صدک ۳۰ الی ۵۰ درصد رشد هستن یا نه.

خوب واسه قد کشیدن از بلوغ جلوگیری می‌کنند دیگه چون به بلوغ برسه صفحه های رشدی بسته میشه

دو مدل آمپوله 

یک مدل بلوغ رو عقب میندازه 

یک مدل هورمون رشد داره 

فرق دارن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیخشید من برادرزادم یدونش پسره ولی خب خیلی کوتاهتره ب نسبت همکلاسیاش الان‌کلاس هفتمهی برادرزاه دیگم ...

سلام

حالا ببرید دکتر حداقل مکمل میده

زندگی زیباست...
برای پسر چون ب سن بلوغ دیر میرسن نه عزیزم دیر نیست.دکتر غدد کودکان ببرید با عکس از مچ دست و یک سری ا ...

ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی

اره کلا ریزپیزس اصن ب همسناش نمیخوره بیشترم نکران قدیم .خودمونم قدمون بلندنیس.ولی خب داداشمو بایدبکم ببرش یه دکترخوب 

مانیشابوریم دکتر دارخ ولی چقدخوبن یا ن نمیدونم .مگ‌مشهد دکترپیداکنم

ممنونم ک حواب دادی 

ان شا الله حال دلت همیشه خوب باشه ودخترتم ب قد وزت دلخواه برسه😍