2777
2789

یعنی انقدر حرص و جوش زدم که همینجوری داشتم مشت مشت  به سرم  میزدم هفته یازده بارداریم میترسم بچه طوریش شده باشه چون دلدرد و کمردرد هم دارم 

چه کنم

بچه هیچ طوریش نشده فقط شما آروم باش هیچیش نیست نگران نباش استرس برا بچه سمه برا خودت بیشتر اصلا نگران نباش 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

خب خودتو بخاطر بچه کنترل کن گلم 

اگه دردت آروم نشد حتما برو پیش دکترت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هیچ طوریش نشده فقط شما آروم باش هیچیش نیست نگران نباش استرس برا بچه سمه برا خودت بیشتر اصلا نگرا ...

تو این بارداری بخدا دیوونه شدم همش اعصابم خورده نمی دونم چیکار کنم بخدا

عزیزم بنظرم دیگه نرو خونه مادرت

بخدا تو خونه خودت آرامشت بیشتره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم بنظرم دیگه نرو خونه مادرتبخدا تو خونه خودت آرامشت بیشتره

خونه ندارم اخه

با مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرمم نیست مادرشوهرم انتظار داره همه کار ها رو بکنم کار انجام نمیدم شوهرمو بجونم میندازه اونجا دایم نوه ها دختراش و خواهراش میان اونجا اصن نمی تونم دراز بکشم مثلا اینجا سه تا خاخر دارم اما اولی که درست مث ی غوله تا بهش ی حرفی میزنی حتی خوب میپره به آدم مادرمم کلا طرف اوناست کلا ها بخدا دیشب به خاطر شرایطم نزدیک بود سکته کنم خونه مادرشوهرمم همینه دیگه به این نتیجه رسیدم خدایی وجود نداره

دوران بارداری ادم کل زندگی بچه رو در اینده میسازه 

فکر میکنی چیزی نمیشه ولی وقتی بچه دنیا اومد یه بچه نق نق و عصبی دائم مریض شد آنوقت میگی چه بچه گند اخلاقیه نمیگی من این بلا رو سرش اوردم ...

من قبل بارداری هرکس میگفت بچم خیلی بده سوال میکردم بارداریت خوب بود میگفتن نه...

بااینکه خود من آدمیم شدید زود بهم میریزم کل بارداری تحمل کردم....

شما از الان داری این کارا رو میکنی وای به حال اخرا ک شکم ادم سنگین میشه ادم بی قرار و خسته هست...

کنترل کن خودتو

خونه ندارم اخهبا مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرمم نیست مادرشوهرم انتظار داره همه کار ها رو بکنم کار انجا ...

واقعا کسی ک حتی یه خونه مستقل نداره و بچه دار میشه خودش مقصره...حالا چه عجله ای بود صبر میکردی حداقل خونه تهیه میکردین بعد بچه دار میشدی

خونه ندارم اخهبا مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرمم نیست مادرشوهرم انتظار داره همه کار ها رو بکنم کار انجا ...

الهی اینطور نگو گلم خییلی ناراحت شدم

نمیشه همسرت تو اون شهر خونه اجاره کنه و بری پیشش؟ 

دوران بارداری ادم کل زندگی بچه رو در اینده میسازه فکر میکنی چیزی نمیشه ولی وقتی بچه دنیا اومد یه بچه ...

کامنت بالایمو میخونی تحمل ندارم ی بچه نه ماهه دارم 

الهی اینطور نگو گلم خییلی ناراحت شدمنمیشه همسرت تو اون شهر خونه اجاره کنه و بری پیشش؟

همسرم دوستش معتاده چند روزی حدود ده روز رفته پیشش که ترکش بده روزا خونست شب نیست

اینجا اصن خونه اجاره ای نداره من حالم خیلی بده بخدا تو 22سالگی شبیه ی پیرزن هزار ساله شدم مادر خواهرم خیلی حرصم میدن

همسرم دوستش معتاده چند روزی حدود ده روز رفته پیشش که ترکش بده روزا خونست شب نیستاینجا اصن خونه اجاره ...

کاش بعد این بچه به خودت بیای جلوگیری کنی فکر پیشرفت و زندگی باشی و سلامتیت باشی