2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم بچه ندارم اما به دوستم پیشنهاد دادم اینارو درست کنه 

کیک موزی یا کیک خرما که خیلییییی هم سالم هست 

حلوا ارده 

نون پنیر بادام یا گردو 

سیب و پرتقال و انار 

پسته تر 

پنکیک 

کره مربا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من که بچه ندارم

مامانم برای خواهرم لقمه میزاره حالا هر چی که باشه پنیر گردو پنیر سبزی شکلات صبحانه خامه شکلاتی کره مربا تخم مرغ کتلت کوکو 

با کیک و یکی دو مدل میوه 

۸ میره ۱۲ خونس

ظهری باشه ناگت، کتلت، کوکو،..

صبحی باشه شیر، ساندویچ خرما با کره دوست داره میگه هر روز بذار برام

و مغز تخمه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

لقمه 

دو روز پنیر و خیار 

یه روز کوکوسبزی

یه روز سیب زمینی 

یه روز هم یه غذای من درآوردی درست میکنم اونو میزارم 

کنارش هر روز یه ظرف میوه حالا یا گلابی سیب یا هویج و نارنگی ( یکیش)

میوه میزارم شده خیار و نارنگی یاسیب  ... لقمه نون پنیر عسل یا پنیر خیار گوجه تخم مرغ آبپز خیار گوجه نوتلا ....آبمیوه یا شیر موز و کاکایو پاکتی که البته خیلی هم سالم نیست دیگه در کنارش گاهی کیکی پاستیلی پفیلایی

بچه دبستانی ندارم ولی معلمم 

توصیم تا به الان به مادرا این بوده که هرچی میزارن شیر و کیک معازه ایو خوراکی های بسته بندی نزارن 

کیک میخوان بزارن خونگی بزارن ،آبمیوه طبیعی بزارن نه از این صنعتیا 

میوه حتما بزارن ،حالا خوراکی هرچی بچه ها دوست داشتن نون و پنیر ،تخم مرغ ،نون و شیره انگور ،هرچی 

فقط معآزه ای و بسته بندی نباش که خیلی ضرر داره 

طبق برنامه مدرسه میریم جلو هر از گاهی چند تا انجیر خشک و بادام میریزم تو جیبش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم