2777
2789
بچه دبستانی ندارم ولی معلمم توصیم تا به الان به مادرا این بوده که هرچی میزارن شیر و کیک معازه ایو خو ...

اب میوه اخه بمونه تلخ میشه چ اب هویج باشه چ بقیه میوه ها

چی بزاریم اخه

خوشبحالتون ینی بچه هاتون اینارو میخورن؟ بچه من خیلی بد غذاس خیلی

منم وقتی میبینم اینجا میگن برای بچه مون کوکوسبزی.کتلت.ارده شیره.انجیر  میذاریم قیافم اینجوری میشه😩بچه های من اصلا اینارو نمیخورن..

پارسا پسرمامان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نان تست و کره بادام زمینی و موز 

نان پنیر گردو 

کیک و شیر کاکائو ( این جدید اضافه شده قبلا خیلی کمتر این گزینه بود چون با خوراکی سوپری مخالفم ولی اوکالا اکثر تخفیف شیر کاکائو و پج پچ میزاره منم وسوسه میشم و میخرم )

گاهی کیک خودم درست میکنم 

طفلکی ها همش یکنواخت هست صبحانه شون . 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
منم وقتی میبینم اینجا میگن برای بچه مون کوکوسبزی.کتلت.ارده شیره.انجیر میذاریم قیافم اینجوری میشه😩ب ...

پسر منم لب نمیزنه اصلااا

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

من که بچه ندارممامانم برای خواهرم لقمه میزاره حالا هر چی که باشه پنیر گردو پنیر سبزی شکلات صبحانه خا ...

بچه های من کره مربا و حلوا ارده دوست ندارن

نون پنیر هم ۲ روز فقط میخورن

تخم مرغ ک اصلا برای مدرسه نمیخورن

اب میوه اخه بمونه تلخ میشه چ اب هویج باشه چ بقیه میوه هاچی بزاریم اخه

آبمیوه صبح زود بگیری میشه گذاشت البته بطری کوچیک ،یسری مادرا میزارن برای بچه هاشون ،بیشتر آب پرتقال و آب هویج من دیدم 

حالا آبمیوه هم نذاشتید اشکال نداره بجاش حتما خود میوه بذارید خیلی خوبه همیشه میگم بزارن مادرا 

بچه های من کره مربا و حلوا ارده دوست ندارننون پنیر هم ۲ روز فقط میخورنتخم مرغ ک اصلا برای مدرسه نمیخ ...

کیک میخورن ؟

اگر میخورن کیک با طعم های مختلف درست کن بزار براشون 

لقمه هاشونو خوشگل درست کن که بخورن 

کیک میخورن ؟اگر میخورن کیک با طعم های مختلف درست کن بزار براشون لقمه هاشونو خوشگل درست کن که بخورن

اره کیک دوست دارن

ولی خب کیک سوپری ک گرون درمیاد چون دوتاهستن

خودمم درست کنم چون ی کوچولو تنبلم😂 با پودرکیک باید درست کنم ک خب اونم باز نمیشه هر هفته بخری

اره کیک دوست دارنولی خب کیک سوپری ک گرون درمیاد چون دوتاهستنخودمم درست کنم چون ی کوچولو تنبلم😂 با پ ...

من همیشه درست میکنم میزارم رو میز اگر تو خونه نباش شوهرم از بیرون میخره البته من خودم کیک نمیخورم اون خودش کیک دوست داره 

دیگ عادت کردم