2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک میکنن وافعا

اره 

همه که مثل هم نیستن 

فامیل خودت رو بسنج 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اول ببین مشکلت چیه ؟ آبرو بر هست یعنی مشکلت ؟ 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
خدایی میگی

اره دیگه😐😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یعنی شاید مثلا خاله دایی از جون مایه بزارن

شاید 

کم پیش میاد

والا من دخترء خواهرشوهرم هر مشکلی داره بجای مادرش میاد پیش من

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مهم ترین دشمنان همینان اتفاقا حالا ضربه نزنن کمک لازم نیست بکنن

دقیقا .بد ترین ضربه رو داییه عوضیم بهم زد که وقتی میخواستم ازدواج کنم رف زیر آب منو به پسره زد اونا هم دیگ نیومدن جلو

بستگی داره چجوری باشن،منکه عمو و عمه هام منتظرن مشکل برام پیش بیاد تا بدتر زخم زبون بزنن،ولی خاله و ...

اره به دایی و عمو نیست به انسان بودن ربط داره بعضی موقع ها برادر آدم منتظره یه بلای سرت بیاد تا زخم زبون بزنن خدا لعنت کنه هرچه آدم پست فطرته الهی یکروز خوش نبینن

قرار نیست کسی به درد کسی بخوره اونا هم مشکلات و سختی های خودشونو دارن ، وقتی از کسی کمک میخوای باید ...

عزیز من ما کمکشون هم نمیخوایم قرارم نیست کمک بخوایم خدا نکنه محتاجشون بشیم 

فامیلای ما غیر حرف درآوردن غیبت کردن و دنبال سود خودشون بودن چیزی نداشتن 

من که خیلی وقت دیگ شناختمشون کدوم خاله یا عمه ....خاله ای که دم به دیقه بشین بگی فلانی فلان آب میخوره فلان کار داره بچه من نداره اون داره اون فلان 

یا اینکه عمه ای که برادرزادشو کوچیک کنه