2777
2789

این مسأله ای هست که باید حتما در موردش حسابی بررسی بشه 

اول باید بدونید چرا می‌خوابید بچه دار بشید 

بعد ببینید اگر بچه دار نشید اون دلایل آنقدر حیاتی و مهم هست که زندگیتون رو‌تحت تاثیر قرار بده یا نه 

بعد باید بررسی کنید چه ایده ای برای تربیت و پرورش استعداد یک بچه دارید 

اصلا دریافت خودتون از زندگی وی هست و چه چیزی در این جهان برای شما آنقدر مهم بوده که ارزش فرزند آوری داشته و ... 

من زوج های زیادی در سنین مختلف در اطرافیانم هستند که نخواستند بچه ای داشته باشند و بسیار زندگی خوبی دارند 

همچنین دیدم کسانی که بچه دارند و در پیری و بیماری تنها ترینم هستند 

ولی قطعا هیچ کدوم از دو مورد بالا مطلق نیست 

من و همسرم تصمیم گرفتیم به نداشته باشیم 

بیار راضی هستیم و هرگز پشیمون نشدیم حتی لحظه ای 

ولی در پس این تصمیم، تفکر و بررسی هست 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

هر کاری پشیمونی ممکنه داشته باشه. بچه داشتن، چون عموم مردم دارن، کمتر حس پشیمونی ممکنه بده! چون یه عمل جمعیه.

اما بچه نداشتن، چون تعداد کمی توی فرهنگ ما هستن که بچه ندارن، ممکنه بعدا حس خوبی نگیری.

ببشتر از این که خود آدم تصمیم بگیره، جامعه براش نسخه میپیچه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 41 سالمه و بچه ندارم 13 ساله ازدواج کردم و خودخواسته بچه نداریم هیچ وقت پشیمون نیستیم و نخواهیم ب ...

👏👏👏👏👏😍😍😍😍

همه تصمیم ها پشتش پشیمونی هست ازدواج کنی یا کلا ازدواج نکنی ،  بچه بیاری یا کلا نیاری ، همشون با پشیمونی کوچیکی همراهه

مهم اینه ببینی کدوم تصمیم پشیمونی بزرگی به بار نمیاره و زندگیتو تحت تاثیر قرار نمیده 

من فعلا بچه نمیخوام احساس میکنم اگه همین الان بچه دار شم زندگیم بهم میریزه و نمیتونم از پیش بر بیام و خوشحال نخواهم بود

حتی بچه فامیلو میبینم اصلا دلم نمیخواد مال من باشن

ولی واقعیت آینده رو نمیدونم  ....

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

ثمره زندگی بچه هست یه دخت میوه وقتی میوه نده اصلا قشنگ نیست.

بعدشم با تمام سختیا  و مشکلات بچه ب آدم انگیزه میده روحیه تلاشگری میده امید میده خدایا هزاران بار شکرت برا داشتن آراد و کارن

نمیشه این قطعی جواب قطعا لحظاتی هست که ادما از انتخابشون پشیمون میشن چه بچه دار چه بی بچه 

باید ببینی با شخصیت شما و نوع زندگیتون کدوم سازگارتره 

همین الان از مدزسه پسرم اومدم زنگ تفریح دیدم همه دنبال توپ میدوند جز پسر من فوتبالش خوب نیست بازیش هم نمیدن داشتم به کلاس فوتبال فکر میکردم

ببین یه دونه بچه دردسرش از چنتا خیلی کمتره بعد مدتی هم که مدرسه میره تایم زیادی برای خودت داری یه خانواده کوچیک و جمع و جور هم داری 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خوب این حس طبیعیه که حس پشیمونی بیاد ولی باید یکی رو انتخاب کنی و با وجود لحظه ای پشیمونی هم پای انتخابت وایسی

من هم تصمیم گرفتم هیچوقت بچه دار نشم و سالهاست پای این موضوع ایستادم

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
ثمره زندگی بچه هست یه دخت میوه وقتی میوه نده اصلا قشنگ نیست.بعدشم با تمام سختیا و مشکلات بچه ب آدم ...

با جمله اولتون خیلی مخالفم....درخت اگر میوه نده قشنگ نیست؟! فکر نمیکنین اینها دیفالت های  ذهنی شماست...!!!

با جمله اولتون خیلی مخالفم....درخت اگر میوه نده قشنگ نیست؟! فکر نمیکنین اینها دیفالت های ذهنی شماست ...

این تفکر حاصل عدم تفکره (از جنبه مثبت)

موندن در حصاره امن فرهنگ و سنت قبلی جامعه