2777
2789

مثبته عزیزم مبارکه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیاثر امپول نیس یعنی میترسم کاذب باشهامروز برم ازمایش نشون میده؟

برو آزمایش 

چون منم یه بار 16روز از آمپولم گذشت تستم مثبت شد قبلش منفی میشد

آزمایش خون گفت منفیه فرداش پریودشدم 

اما برای شما انشاالله که مثبتی...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

کاذب نیست یعنی میترسم اثر امپولا هنوز باشه

فکر نکنم حالا امروز برو ازمایش بده جوابش زود حاضر میشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
برو آزمایش چون منم یه بار 16روز از آمپولم گذشت تستم مثبت شد قبلش منفی میشدآزمایش خون گفت منفیه فرداش ...

روز ۱۲ زدم مثبت شد گفتم شاید هنوز اثر امپولاس

امروز روز ۱۴ زدم دوباره مثبت

ولی من بازم شک دارم میترسم کاذب باشه الکی ذوق کنم

مرسیاثر امپول نیس یعنی میترسم کاذب باشهامروز برم ازمایش نشون میده؟

ان شاءالله که نیست 

یک آزمایشی بده خیالت راحت بشه

ما رو هم با خبر کن🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ان شاءالله که نیست یک آزمایشی بده خیالت راحت بشهما رو هم با خبر کن🥰

ازمایش دادم بتا پایین بود منفی بود😔

پس چرا بیبی چک مثبت شد

نمیدونم زود ازمایش دادم یا واقعا منفیه

ازمایش دادم بتا پایین بود منفی بود😔پس چرا بیبی چک مثبت شدنمیدونم زود ازمایش دادم یا واقعا منفیه

وای عزیزم ناراحت شدم🥺

تا وقتی پریود نشدی نا امید نشو

آره احتمالش هست 

ان شاءالله که بارداری❤️

۷/۷ بود عدد بتاخیلی غصه خوردم😔

عزیزم🥲

خیلی سخته می فهممت💔

ان شاءالله که بزودی همه ی چشم انتظارا مامان بشن❤️