2777
2789
عنوان

اصلاح فرم سرنوزاد وفرم گوش اش

155 بازدید | 17 پست

سلام به مامانهای عزیز

دخترمن  چهارماه ونیم اش است

سرش یه‌کم کج می گیره

فرم یکی ازگوشاش هم بااون یکی فرق داره و بلند شده، اون یکی خوابیده

چندباری چسب اصلاح گوش زدم براش و کلاه سرش گذاشتم وهدبند  براش زدم، انگاری هیچ تغییری نکرده

درمورد سرش هم درخوابوندنش درست گذاشتم سرش رو و صداش میزنم تا درخلاف  اون جهت که کج شده سرش رو بگیره

همچنان تغییری نکرده به نظرم

کی مشخص میشه که اینها اصلاح میشه یانه؟؟

من همچنان به تلاشم ادامه دهم؟؟

کسی تجربه اش رو داشته؟؟؟

نکنه گوشش وسرش همین جوری باقی بمونند؟؟؟؟ 

سلام

در مورد گوش نمی‌دونم ولی در مورد سر تا حدود یک سال بچه ملاجش بسته نمیشه و جای فرم دادن داره حتی بعدش هم هنوز ملاجش نرمه

هرچند به نرمی روزهای اول نیست اما اگه به مرور زمان رعایت کنی بهتر میشه 

من خودم راست دستم و همش به اون سمت شیر میدادم سر بچم بدفرم شد به مرور یکم بهتر شد ولی همون یک مقدار هم با موهاش پوشونده شده

سلامدر مورد گوش نمی‌دونم ولی در مورد سر تا حدود یک سال بچه ملاجش بسته نمیشه و جای فرم دادن داره حتی ...

من یک سینه ام رو میخوره

وجالب اینجاست اون سمت که بیشتر قرار  میده گوش و سرش کج شده

من احساس میکنم توشکمم چون جاش تنگ بوده یه کم سرش وگوشش خم شده برای همین فعلا مونده ....

یعنی یک اثر طولانی مدت  است 

فقط نمیدونم کی خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تو حتما نشون جراح مغز و اعصاب کودکان بده.ناراحت نشی ها ولی شاید درز جمجمه بی موقع بسته شده باش ...

نه ازاین لحاظ خداروشکر مشکلی نداره 

متخصص  دیدتش

اصلاح فرم سر وگوش است این تایپیک

برا پسر منم اینجوری بود

گوشش رو موقعی که خوابید اصلاح کن دولا نمونه حداقل بدتر نشه

سرشم کم کم درست میشه یعنی در مورد پسر من که الان یک سال و پنج ماهشه خیلی از اول بهتر شده ولی کامل درست نشده نمیدونم شاید باز زمان نیاز داره

ولی شما به تلاشت ادامه بده 

من یک سینه ام رو میخورهوجالب اینجاست اون سمت که بیشتر قرار میده گوش و سرش کج شدهمن احساس میکنم توشک ...

عزیزم داخل شکم پر آب بوده به کجاش فشار اومده منم چون دخترم از یک سینه میخورد سرش کج شد بیشتر هم تسخیر خودم بود چون راست دست هستم هم بغل کردنش هم شیر دادنش راحت تر بود اینکه گوشش خوابیده شده هم احتمالا برای همینه برای همین میگن از هر دو طرف شیر بده که هم شیر نمونه و هم سر بچه به توازن شکل بگیره

عزیزم داخل شکم پر آب بوده به کجاش فشار اومده منم چون دخترم از یک سینه میخورد سرش کج شد بیشتر هم تسخی ...

ده روز اول خیلی مهمه ولی میگم تا یک سال و خورده ای ملاج بسته نمیشه برای همین میگن بچه رو محکم بالا پایین نکنید یا ضربه به سر نخوره 

اگه به کنار سرشون هم ضربه خفیف وارد بشه مثل فنر میمونه و زود نمیشکنه ولی اگه وسط سرشو آروم دست بکشی ی گودی وسط سرش هست که این قسمت از جمجمه کم کم محکم میشه و به قول معروف ملاج بسته میشه

پس هنوز تا یک سال برای فرم سرش وقت داری 

نخوردمن میخوام بدهمنمیخوره

وقتی گشنش شد فقط به همون طرف که نمیخوره بخواب و مایلش کن تا بخوره البته زیاد خوابیده شیر نده چون گوش درد میاره 

بچه رو از درد گشنگی میتونی مجبورش کنی 

همین کارها رو کردم

درست میشه به مرور ولی حتما بالش فرمدهی بذار زیر سرش

خواهرزاده من انقدر سرش کج شده بود که بهداشت گفته بودن مشکل مغزی داره ببر پیش متخصص مغز و اعصاب 

با این بالشا درست شد