2777
2789
عنوان

پسرخالم میگه اوکی بدن تا زنمو ول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 50 پست
من اصلا محلش نمیدادم چون خیلی پولدارن و شوهر خالم خودشو برای ما خیلی می‌گرفت و قتی بزرگ شدیم دیگه سر ...

الان اختلاف طبقاتی که بوده برطرف شده؟!شوهرخالت به ادم خاکی و موجه تبدیل شده؟به زندگی بقیه گند نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتی زنشهالان میخوای بهت حمله نکنن میگی نامزدشه!!!!هیچ خانواده مذهبی دخترشو نمیفرسته خارج کنار پسره ...

چرا باید به من حمله بکنن 

مگه من رفتم به پسرخالم گفتم دوست دارم یا جوابشو دادم 

خود خالم میگه نامزدشه 

ننوشته زن داره ک😐😐😐

عنوانشو بخون😐

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اون وقتا که مجرد بوده اخم میکردی الان که زن داره کرم میریزی؟!😐🤢اون اخمتم بخاطر این بوده که پسره مح ...

من نه بهش ابراز علاقه کردم نه جواب پیاماش دادم 

توهم توطئه دارین 

نه من خودم میفهمیدم سطح مالی ما بهم نمیخوره 

وقتی میخواد رابطشو‌با اون دختر بهم بزنه یعنی به تفاهم نرسیدن نه اینکه صرفا بخاطر شما همچین کاری بکنه

یعنی قضیه شما هم نبود احتمال نود درصد به بالا قطع ارتباط اتفاق میفتاد اما اینکه هنوز اونو داره و به شما پیشنهاد داده یکم عجیبه ! میتونی بهش بگی از کجا مطمئن باشم اینهمه راه بیام کشور غریب تویی که هنوز یکی رو کنار نذاشتی جایگزین پیدا می‌کنی همین کار رو با من نکنی ! نامحسوس هم زیر سوال بردیش هم تضمینی برای آینده باشه و جواب درست بگیری 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان اختلاف طبقاتی که بوده برطرف شده؟!شوهرخالت به ادم خاکی و موجه تبدیل شده؟به زندگی بقیه گند نزن

نه اختلاف طبقاتی برطرف نشد 

ولی من درسخوندم این مدت رشته و دانشگاه خوب 

خواهرم با یه پسر پولدار ازدواج کرد و مهاجرت کرد

وقتی میخواد رابطشو‌با اون دختر بهم بزنه یعنی به تفاهم نرسیدن نه اینکه صرفا بخاطر شما همچین کاری بکنه ...

باخواهرم حرف زده 

گفته قراربود آشنا بشیم و زنم نیست 

درحالیکه خالم به ما گفت نامزدن 

من دوست ندارم با مردی ازدواج کنم که زندگی کس دیگه ای خراب کرد

واسه همین موندم 

اگه با دختر بهم زده بود بعد پیام میداد جوابم بله بود 

باخواهرم حرف زده گفته قراربود آشنا بشیم و زنم نیست درحالیکه خالم به ما گفت نامزدن من دوست ندارم با م ...

مراحل دوستی و نامزدی برای آشنایی دیگه چرا باید همشون به ازدواج ختم بشه ؟ چرا اینجا همه اینقدر احساسی برخورد میکنید 😐 اینکه نخای باهاش ازدواج کنی کاملا شخصیه اما من کار پسر. حالتو فقط تو مورد اینقدر سریع جایگزین گرفتن عجیب می‌دونم نه بهم زدن رابطش با اون دختر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسرخاله ات اینجور ک معلومه اصلا مسئولیت پذیر نیست، همینجوری به همین راحتی به اون دخترخانم بگه نه؟ بدون هیچ دلیلی؟ مگه مردم مسخره هستن؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب