2777
2789
عنوان

پسرخالم میگه اوکی بدن تا زنمو ول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 50 پست

چطور مذهبین که رفتن مسافرت و رابطه دارن🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردام ممکنه ترو بخاطر یکی دیگه ول کنه

صد در صد اینکارو میکنه 

چون اینکارس😅

البته اگر اسی بله بده هردوشون اینکارن

این عشقا دوامی نداره پسره زود ازش زده میشه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

چرا از اول نیومد خواستگاری خودت؟

من اصلا محلش نمیدادم چون خیلی پولدارن و شوهر خالم خودشو برای ما خیلی می‌گرفت و قتی بزرگ شدیم دیگه سرسنگین شدم باهاش و اخم‌میکردیم 

چون میدیدم خیلی اختلاف طبقاتی داریم 

به خواهرم گفته من دوستش داشتم ولی فکر کردم اون نداره الان که فهمیدم اونم منو‌دوست داره حاضرم کاراشو ...

ببخشیدا ولی الکی گفته خودت میدونی اگر پسرا بخوان به کسی درخواست بدن میدن اگر حس کرده بود تو دوسش داشتی بهت درخواست میداد پس این حرفش دروغه 

اللهم عجل لولیک الفرج  

بهترین راه اینه که با هم صحبت کنید همین 

خب قطعا که موقعیت خوبیه هر کسی ممکنه به این فکر کنه که بهش جواب مثبت بدم ولییییییی 

باهاش صحبت کن یه سری سوالات ازش بپرس و بهش بگو من دوستت دارم ولی از جزئیات رابطه تو با خبرم و چطور میخوای به راحتی رابطه قبلیت رو بهم بزنی و با من ازدواج کنی و با جه تضمینی فردا رابطه خودمون رو بهم نمیزنی ؟ و بگو مانع بینتون حس اون دختر هست و نمیخوای به همجنست خیانت کنی 

ببین چ جوابی بهت میده جواباش همه چیو معلوم میکنه دیدی چرتو پرت تحویلت میده رها کن بره 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

دیگه خارجه و خب قصدشون به ازدواج بود حتما محرمیتی دارن

نوشتی زنشه

الان میخوای بهت حمله نکنن میگی نامزدشه!!!!

هیچ خانواده مذهبی دخترشو نمیفرسته خارج کنار پسره در مرحله نامزدی😈

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

به خواهرم گفته من دوستش داشتم ولی فکر کردم اون نداره الان که فهمیدم اونم منو‌دوست داره حاضرم کاراشو ...

حتما مشاوره با تجربه برو کمکت کنن. اینجا درست نمیتونن راهنماییت کنن اونم برای همچین تصمیم مهمی

کشف مطلب هم میتونی بزنی با سوره همزه سایت دایی ابراهیم

من اصلا محلش نمیدادم چون خیلی پولدارن و شوهر خالم خودشو برای ما خیلی می‌گرفت و قتی بزرگ شدیم دیگه سر ...

اون وقتا که مجرد بوده اخم میکردی 

الان که زن داره کرم میریزی؟!😐🤢

اون اخمتم بخاطر این بوده که پسره محلت نمیزاشته وگرنه اونجور که بوش میاد شناگر ماهری هستی 

آب نبوده....

اون پسرخاله‌ات اگه واقعا ترا دوس داشت چرا تا حالا ابراز نکرده، الان به این دختر اگه قصدش ازدواج نبوده چرا میگه اگه تو بله بگی با اون بهم میزنم، فردا هم کسی دیگه بهش بگه ازت خوشم میاد با تو هم بهم میزنه، چون پولدارن فکر میکنند راحت میشه به هر کس خواستند برسند. مواظب باش قبل از پول و مادیات اخلاق و تعهد مهمه.

بنظرم بهتره از مشاور بپرسی اون بهتر میتونه کمکت کنه 

ولی خانواده های مذهبی نه دوس پسر دارن نه تو دوستی رابطه دارن لطفا اسم هر خانواده ایی رو مذهبی نزارین