2777
2789
عنوان

کاش خدا ب همه یکسان قیافه خوشگل میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر زشت دیدم معمولیم دیدم ولی انصاف نیس این کار دنیا

اخه میدونی نگاه ها فرق داره 

شاید من به چشم ده نفر خیلی زشت بیام ولی به چشم سه نفر زیباترین باشم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بعد میان میگن کفر نگو...چی بگیم دیگه

کفر نیست حقیقته 

اگر کسی عدالت دید بیاد به منم نشون بده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خیلی زندگی مسخره و بی معنی میشد 

اگه همه یطور بودن

بنظرم دنیا با تفاوت هاش قشنگه 

اینم بدون اون چهره ای که شما زشت میدونی در اصل زیباست

ولی به خاطره زیبایی های مصنوعی که سوشال مدیا به آدما منتقل 

کرده معیار زیبایی رو تعییر داره وگرنه تو هر دوره نگاه کنی چهره 

هر آدمی مد بوده الان یجور دیگه 

خدا عدالت داره ولی از نگاه ما فرا تره و هر کسی متوجه اش نمیشه

مثلا به یکی پول میده قیافه معمولی به یکی قیافه جیگر طلا ولی بی پول

با همین تمایز ها دنیا جالب میشه 

پذیرا باش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عرفا میگن شما در حجاب هستید ، و برای فهم حقایق باید یک سبک طریقت ادامه بدی راهی را از نظر شناخت طی ک ...

عرفا همزمان که بقیه رو میفرستن سراغ طریقت خودشون اون پشت به فکر ارتقای مالی و کارهای دیگه هستن 

میلی هم ندارم برم تو راه طریقت 

اگر خیلی راه جالبی بود این سرمایه دارها و سیست مدار ها جلو تر از همه میرفتن توش و جا پر میشد 

عرفا همزمان که بقیه رو میفرستن سراغ طریقت خودشون اون پشت به فکر ارتقای مالی و کارهای دیگه هستن میلی ...

نگفتم عارف بشی که ، گفتم میگن برای دیدن حقیقت باید قوه شناختیه انسان ، با سبک و روش دقیق زندگی تقویت بشه حقایق را میبینه ، واسه اینکه گفتی عدالت نیست گفتم، پول درآوردن هم چیز بدی نیست ، وابستگی بده ، عارف هم پول دربیاره از راه درست و در راه درست هم خرج کنه اشکالی نداره

نگفتم عارف بشی که ، گفتم میگن برای دیدن حقیقت باید قوه شناختیه انسان ، با سبک و روش دقیق زندگی تقویت ...

بله عدالت نیست 

دیدی بیا با ذکر مثال نشون بده 

حال و حوصله این حرفای عارفانه و خزعبلات رو ندارم 

چند سال خودم کله خودم رو با این حرفا پر کردم تهش ریختم دور 

همون چند سال برام بسه