2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

حسابداری رشته نسبتا خوبیه، راستش اگه من بودم

اگه آزاد بود پشت کنکور نمی‌موندم و می‌رفتم قطعا.

ولی پیام نور رو اطلاع ندارم. باید تحقیق کنی ببینی مدرکش معتبر هست در حدی که بیکار نشی بعدا و بهت شغل بدن یا نه.

‌‌‌‌...

از الان شروع کن بخون واسه سال بعد پیام نور نه مدرکش خوبه نه دانشگاهش

حس میکنم سنم داره علکی میره بالا ۲۰ سالمه خانواده دهنمو سرویس کردن میگن لیسانس بگیر من دلم ب دانشگاه رفتن نمیره از یطرف میترسم نتونم بخونم درست حسابی 

حس میکنم سنم داره علکی میره بالا ۲۰ سالمه خانواده دهنمو سرویس کردن میگن لیسانس بگیر من دلم ب دانشگاه ...

همسایمون علوم تربیتی خوند پیام نور الان غیر انتفاعی درس میده پنج تومن میگیره 

حسابداری رشته نسبتا خوبیه، راستش اگه من بودم اگه آزاد بود پشت کنکور نمی‌موندم و می‌رفتم قطعا.ولی پیا ...

آزادم میتونم برم من مشکلی با شهریش ندارم خانواده دیکه میدن ولی دوس ندارم علکی اینقدر شهریه بدم دوستم آزاد میخونه از ۸ صبح تا ۶ شب سرکلاسه وقت نمیکنه زندکی کنه 

حسابداری رشته نسبتا خوبیه، راستش اگه من بودم اگه آزاد بود پشت کنکور نمی‌موندم و می‌رفتم قطعا.ولی پیا ...

آزادم میتونم برم من مشکلی با شهریش ندارم خانواده دیکه میدن ولی دوس ندارم علکی اینقدر شهریه بدم دوستم آزاد میخونه از ۸ صبح تا ۶ شب سرکلاسه وقت نمیکنه زندکی کنه 

آزادم میتونم برم من مشکلی با شهریش ندارم خانواده دیکه میدن ولی دوس ندارم علکی اینقدر شهریه بدم دوستم ...

خب دولتی مگه همین نیست؟ کلا دانشگاهه دیگه باید بری سر کلاس.

‌‌‌‌...

خب دولتی مگه همین نیست؟ کلا دانشگاهه دیگه باید بری سر کلاس.

من رشتم تجربی بود قبول نشدم نمیتونم پرونده کنکورو ببندم کاش میشد فراموش کنم کنکورو کرمم گرفته دوباره مثلا بخونم ولی میترسم نشه و بشم ۲۱ سال دیپلمه