2777
2789

تا ساعت چند معمولا ترم اول کلاس دارن ؟ چند روز در هفته ؟ به نظرتون میشه روزی 4 ساعت ورزش حرفهای انجام داد ؟؟ من قبول نشدم اما  نیاز دارم بدونم واقعا ممنونم ازتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی علوم پایه باشی فرجه و اینا بد نیست در حد ۱۰ روز برای امتحانات پایان ترمهتابستون اره تعطیله

بعد مثلا دانشگاه های تهران اینا سخت گیر ترن مثلا درسته ؟ میشه بگی علوم پایه میانگین چند ساعت از چند تا چند سرکلاس هستین ؟ بعد مثلا فاصله بین کلاسا چقدره ؟ هر کلاس چقدر طول میکشه ؟

بعد مثلا دانشگاه های تهران اینا سخت گیر ترن مثلا درسته ؟ میشه بگی علوم پایه میانگین چند ساعت از چند ...

اره حتما دانشگاه تهران اساتید باسوادتر و سختگیرتری داره

ببین درمورد کلاس بندی هل واقعا متفاوته هر جا حتی ترم به ترم هم فرق داره ولی ممکنه یه روزه در هفته تا ۶ باشی یه روز اف باشی بستگی داره چه درسایی برداری کلاس ها هم حدودا ۱.۳۰ هستن 

اره حتما دانشگاه تهران اساتید باسوادتر و سختگیرتری دارهببین درمورد کلاس بندی هل واقعا متفاوته هر جا ...

چون اکثرا بم گفتن 4 روز در هفته بیشتر نمیرن ولی باز یکی گفت هر5 روز میره