2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم دلم خیلی گرفته

199 بازدید | 33 پست

از خودتون بگید دانشگاه میرید؟ چیکارا میکنید؟ به آرزوتون‌ مثلا رشته دانشگاهی که دوست داشتید رسیدید؟

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل کتاب خوانی هستید

واقعا دوست دارم بخونم ولی این روزا سخت مشغول ثبت نام و کاغذبازی بودم.

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

حال و روزم جهنمه امشب

خدا بد نده. چرا؟

آرزوم بالاخره منو نامزدم پول دستمون بیاد عقدکنیم😭نامزد رسمی هستیم اما پول نداریم ۳ساله معطلیم خدا لعنت کنه باعثوبانــی این همه گرونی💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

آرزوم بالاخره منو نامزدم پول دستمون بیاد عقدکنیم😭نامزد رسمی هستیم اما پول نداریم ۳ساله معطلیم خدا ل ...

عزیزکم آرزو میکنم خوشبخت بشی واقعا چی بگم خیلی سخته خیلی خدا بخیر کنه

از صبح تا شب بچه داری الانم مثل چی خوابم میاد ولی حیفم میاد بخوابم چون تنها تایمیه که خونه سکوتهالبت ...

خدا حفظشون کنه از طرف تموم خستگیا‌ من بهت میگم خسته نباشی مامان قهرمان✨️ امیدارم قدرتو بدونن گلم 

رسیدم 

به همه ارزوهام رسیدم سروسامون گرفتم 

اماااا ارامش ندارم حالا از همشون فراریم از مسئولیت خستم دلم میخواست یکم علاف میبودم اینایی که از بیکاری نمیدونن چیکار بکنن و کجا برن سفرای کمپی و اکیپی میرن

لطفا لایک ننمایید🗿
از صبح تا شب بچه داری الانم مثل چی خوابم میاد ولی حیفم میاد بخوابم چون تنها تایمیه که خونه سکوتهالبت ...

سخت ترررررین کار دنیاس بچه داری 

نه حق اعتراض داری نه گله کردن نه راه برگشت نه نای ادامه دادن نه وقفه و استراحت و...

لطفا لایک ننمایید🗿
رسیدم به همه ارزوهام رسیدم سروسامون گرفتم اماااا ارامش ندارم حالا از همشون فراریم از مسئولیت خستم دل ...

زندگی همینه نمیشه کاری کرد مسئولیتهاش‌ زیاده ولی واسه خودت تایم بزار نمیدونم یه ماه یا یه هفته برو یه سفر بزار یه هوایی بخور داری خودتو زیادی اذیت میکنی!

زندگی همینه نمیشه کاری کرد مسئولیتهاش‌ زیاده ولی واسه خودت تایم بزار نمیدونم یه ماه یا یه هفته برو ی ...

با بچه و شوهری ک دو شیفت کار میکنه و خودمم درس و دانشگاه کجا برم🥲😭

لطفا لایک ننمایید🗿