2777
2789

یک هفته دخترم پر پر زدم واسه همچین روزی الهی بمیرم براش شب خوابید باذوق الان داره سرفه های بدی می‌کنه مریض شده بچه م الهی بمیرم براش چکاررررر کنم من

من الان دقیقا چه خاکی بر سر کنم چجوری فردا نفرستمش بیدارش کردم بردمش سرویس گفتم گلوت درد میکنه؟گفت آره 

گفتم شربت بدم ؟گفت آره

گفتم مریض بشی چجوری بری شهربازی گریه کرد شربت نخورد خوابید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ الهی. درکت میکنم. ایشاله تا صبح خوب خوب بشه

ممنونم دعا کن براش چون سرشب خیلی دعواش کردم خیلی گریه کرد چون از دهنش پرید بهم گفت دیوانه

منم باهاش قهر کردم یک ساعت گریه میکرد آخر گفت گلوم درد گرفت مامان منو ببخش بخشیدمش خوابید الان من دارم از عذاب وجدان میمیرم

ممنونم دعا کن براش چون سرشب خیلی دعواش کردم خیلی گریه کرد چون از دهنش پرید بهم گفت دیوانهمنم باهاش ق ...

ناراحت نباش، صبح سرحال و سالم بیدار میشه میره شهربازی 

قرص مسکن هم بذار براش

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

شاید انقد داد زده گریه کرده گلوش درد گرفته. لوزه نداره؟

آره خودمم حس کردم

ولی خوب مشاوره می‌گفت نباید بچه رو زود ببخشید من خرم گوش کردم الان میگم مشاور که نمیدونست دختر من چقدر حساسه و اصلا تحمل قهر منو نداره

کل مدت اشک می‌ریخت

تازه افتاد رو پاهام پاهامو بوس کرد من داشتم دق میکردم ولی چون چند روزه پشت سرهم به حرفم گوش نمیده و امشبم از تو فیلم آوای باران یاد گرفت یه عالمه بهم توهین کرد منم خر شدم

آره خودمم حس کردمولی خوب مشاوره می‌گفت نباید بچه رو زود ببخشید من خرم گوش کردم الان میگم مشاور که نم ...

این چه کاریه خواهر بچه رو هلاک کردی که. دیدی خیلی گریه کرد دیگه کشش نمی‌دادی بوسش میکردی میگفتی دیگه تکرار نشه که نمیبخشمت. فردا هم شیر گرم بهش بده خوب میشه نگران نباش. 

دور از جونت. عیب نداره کاریه که شده غصه نخور فردا انشاالله می‌ره شهربازی فراموش می‌کنه همه چیو. خورا ...

آره شوهرم شب اومد فرستادم واسش خرید

بحث من تنبیه شدنش نیست از این آشغال بازیا زیاد در آوردم بحثم اینه فردا بعداز دو هفته انتظار میخواد بره شهربازی🥴🥴🥴🥴الان وقتش نبود

آره شوهرم شب اومد فرستادم واسش خریدبحث من تنبیه شدنش نیست از این آشغال بازیا زیاد در آوردم بحثم اینه ...

درسته عیب نداره انقد خودتو سرزنش نکن هر چی پیش اومد شد یه درس و تجربه دیگه می‌دونی چطوری رفتار کنی.