2777
2789
خیلی به شخمم طور رفتم تو اتاق عمل یهو دیدم یه تخت اندازه دووجب ک روش جا نمیشدم جلوم بود دراز کشیدم ...

روز عمل منم یکی دقیقا عین شما بعد عمل داد و هوار میکرد

کل مرکز جراحی ریده بودن ب خودشون😂😂😂

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز عمل منم یکی دقیقا عین شما بعد عمل داد و هوار میکردکل مرکز جراحی ریده بودن ب خودشون😂😂😂

😂😂😂من گریه با صدای بلند میکردم شدید😂😂😑😑بعد جیغ میزدم باباییی بیا پیشم مامانی بغلم کنننن بعد یهو میگفتم  داداشم کوووو فلانی بیادددد دوباره هواررر اسم همرو میگفتم  

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

تازه اینم بگم برا بیمارستان و عمل باید پررو باشی بخوای بترسی و سوسول باشی میفتی از پا. من بعد عملم هی یه خانمه با لگن اومد تو اتاقم گفت نباید بلند شی برای دستشویی تو این لگنه کارتو بکن منم که گفتم عممممرا گفت بلند شی سرت گیج میره . من میرم دوباره میام . خلاصه تا رفت منم دختر خالم همراهم بود هم سن خودم بود دوتا کله خر نوجوون گفتم سرم و بردار بیا . چون دزدکی رفتیم دستشویی نگفتم بیان سرم و قطع کنن با همون سرم رفتیم دستشویی دختر خالم بیرون وایساده بود سرم و نگه داشته بود منم پررو پررو پا شدم راه افتادم ‌. رفتیم و برکشتیم بعد دو سه ساعت خانمه دوباره با لگن اومد گفت تو نمیخوای دستشویی کنی بعد چند ساعت؟ این همه هم سرم رفته تو بدنت؟ گفتم کجای کاری خودم رفتم و اومدم 😂😂😂 طفلی ترسیده بود میگفت سرت گیج نرفت نترسیدی بیفتی زمین؟ دیگه گفتم میفتادم بهتر از این لگنه بود 😂

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖