2777
2789
عنوان

آقاهستم یه سوال دارم ازخانمای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست

من که خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که به اصلاح لای پر قو بزرگم کردن برام سخت بود بخوام یهو بیوفتم تو یه زندگی که هیچی نداره

بقیه رو نمیدونم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط دختر داره باید یه دختر هم کفو خودش انتخاب کنه یه کسی که باباش هم کارگر باشه وگرنه اگر بره دنبال دختر سطح بالاتر واقعا دختر نمیتونه حسی داشته باشه 

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

اصلا اینطور نیست . اتفاقا مردی که کارگر اما برای خانواده ش تلاش میکنه و صدشو میزاره از نظر خانوما قابل احترامه . همونطور که مردها تو خانوما دنبال زیبایی هستن بعضی خانوم ها دنبال پول ولی نمیشه گفت همه اینطورین

اگر اون حس عشق باشه که این چیزا حالیش نیست و هرجور باشه اتفاق میفته.

من خودم شخصاً حاضرم با عشق با یه کارگر ازدواج کنم ولی در صورتی که ببینم جنم کار کردن و ریسک کردن داره و می تونه پیشرفت کنه و خودش رو بکشه بالا.

نه اینکه تو سن ۶۰ همچنان کارگر بمونه.

با احترام به تمام کارگر ها. ولی نمیشه تو این اقتصاد یه عمر با کارگری زندگی خوبی داشت. باید یه پیشرفتی داشته باشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چه ربطی داره ؟ این همه ملاک برای ازدواج هست.مگه فقط شغله ؟ بعدم علاقه اولین و مهمترین عامل جذب هست.اونیکه گفته نظر شخصیش بوده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

والا برادر،اینجا روزی صدتا مجرد تایپیک میزنه،شوهر میخام افسرده شدم،هر کیسی باشه ازدواح میکنم باهاش

دوم اینکه،مرد باید غیرت داشته باشه مسعولیت پذیر باشه،یه تکیه گاه خوب برا همسرش وبچه هاش باشه،بی کاری عار هستش نه کارگری

سوما الان اکثرآقایون کارگر هستن،همه دکتر مهندس نمیشن که،شخصیت و غیرت مهمه

چهارم اینکه،بین کارمندو کارگر فرق خیلی چشمگیری تو حقوق نیس دیگه،اون مال چندسال پیش بود اختلاف حقوق بین کارمندو کارگر زیاد بود

اینا همشون چرت وپرته به کارگر توجه نمیشه

منظورم شغل کارگری هستش

چون درامد نسبتا خوبی شاید نداشته باشن و از لحاظ لول اجتماعی شاید خیلی خوشایند نباشه منطق عقلشون میگه که حسی نداشته باشن 

البته من مخالفم ها این نظر من نیست و همه ی کارگرا خیلیم قابل احترام و باارزشن